Acest site foloseste cookie-uri iar navigarea pe acesta reprezinta consimtamantul tau. Suntem obligati sa te informam de acest fapt. Poti continua linistit. Mai multe informatii.

Lumini set led fata si spate Blackburn Local Combo 75-10

Lumini set led fata si spate Blackburn Local Combo

Setul de lumini led fata si spate Blackburn Local Combo este unul ce nu trebuie sa lipseasca oricarui biciclist care circula pe timp de noapte. Lumina fata are 2 LED-uri albe puternice, iar cea pe spate 1 LED rosu. Ambele lumini beneficiaza de un sistem de prindere rapida ce nu necesita scule. Lumina de spate dispune de clips si se poate agata de haine sau rucsac. Lumina fata este una puternica la 75 de lumeni si tine pana la 25 de ore pe modul continuu.

Lumini
Luminozitate Fata - 75 lumeni; spate - 10 lumeni
Vizibilitate Fata pana la 17 metri
Autonomie Fata: mod high - 23 ore; mod low - 44 ore; mod stroboscop - 98 ore. Spate: mod high - 70 ore; mod flash - 140 ore.
Capacitate fata: 3 baterii AA, spate: 2 baterii AA
Proprietati Mod high (75 lumeni), low (40 lumeni) si stroboscop (40 lumeni). Rezistent la apa si caderi de pana la 1 metru.
Greutate ~280 grame

Scrie un review

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rea           Buna

  • Producator: Blackburn
  • Cod produs: 2104LUM
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • 155,00 RON

Optiuni disponibile

Imaginile sunt cu caracter informativ. Produsele pot sa difere de imagini in functie de specificatii. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Tags: Lumini, set, far, led, fata, spate, Blackburn, Local combo, 2104LUM