Menu
Your Cart

Suporturi bidon

Orice bidon trebuie transportat in siguranta. Drept urmare, la ActivExplore gasesti o gama variata de suporturi pentru bidon de diferite culori sau materiale.

Brand: Pegas Model: 3601SUP
Adaptorul este compatibil cu orice ghidonMaterial: aluminiuCuloare: NegruSuportul de bidon nu este inclus..
13,00 RON
Suport bidon aluminiu albastru
Stoc epuizat
Model: 2839BID
Suport din aluminiu pentru bidon cu prindere pe cadru in doua suruburi.Culoare: albastru, roz, rosu, portocaliu, verdeGreutate: 80 grameMaterial: aluminiu..
14,00 RON
Brand: SXT Model: 2426BID
Suport bidon aluminiu auriu60 gSuruburi de prindere incluse..
14,00 RON
Suport bidon aluminiu BBC-3511
Stoc epuizat
Brand: BBB Model: 2345SUP
Suportul pentru bidon BBC-3511 alcatuit din aluminiu 6463 are un sistem de prindere in doua suruburi pe cadrul bicicletei. Este un suport usor, cu un design unic ce ofera siguranta imobilizarii bidonului si faciliteaza transportul necesarului de lichide pe traseu atat in ture lungi cat si in ture de..
40,00 RON
Suport bidon aluminiu Cannondale
Stoc epuizat
Brand: Cannondale Model: 1353SUP
Fiind potrivit pentru cadrele mai mici cu shock pe spate, suportul pentru bidon Cannondale are un design deosebit  iar scoaterea si introducerea bidonului se realizeaza prin partile laterale ale acestuia pentru spatiile inghesuite.Material: aluminiuCuloare: negruGreutate: aproximativ 40 de gram..
38,00 RON
Suport bidon aluminiu Cube
Stoc epuizat
Brand: Cube Model: 3484SUP
Suportul pentru bidon Cube are un design simplu si eficient. Este foarte rezistent fiind in totalitate din aluminiu.Material: aluminiuCuloare: negruGreutate: 45 de grame..
52,00 RON
Suport bidon aluminiu JB-A05
Stoc epuizat
Model: 0258SUP
Suport din aluminiu pentru bidon cu prindere in doua suruburi.Culoare: negruGreutate: 40 grame..
14,00 RON
Suport bidon aluminiu M-Wave
Stoc epuizat
Brand: M-Wave Model: 1257SUP
Suportul pentru bidon M-Wave este alcatuit din aluminiu avand o greutate relativ mica de aproximativ 80 grame . Suportul este prevazut cu 2 butoane de cauciuc pentru o fixare mult mai buna. Acesta se prinde direct pe cadru cu ajutorul a doua suruburiMaterial: aluminiuGreutate: aproximativ 80 grameCu..
17,00 RON
Suport bidon aluminiu M-Wave Suport bidon aluminiu M-Wave
Stoc epuizat
Brand: M-Wave Model: 2050-2051SUP
Suportul pentru bidon M-Wave este alcatuit din aluminiu avand o greutate de aproximativ 80 de grame. Prezinta un sistem de prindere pe cadru cu doua suruburi.Greutate: aproximativ 80 grameCuloare: argintiu, negruMaterial: aluminiu..
14,00 RON
Suport Bidon aluminiu M-Wave BC 47
Stoc epuizat
Brand: M-Wave Model: 3527SUP
Suportul pentru bidon de la M-Wave este special construit pentru tine avand un design atragator si o greutate care nu depaseste 47g , ceea ce al face cea mai buna alegere pentru bicicleta ta...
24,00 RON
Suport bidon aluminiu Merida Suport bidon aluminiu Merida
Stoc epuizat
Brand: Merida Model: 1534SUP
Suportul pentru bidon Merida este alcatuit din aluminiu si are un sistem de prindere pe cadru in doua suruburi ceea ce ofera siguranta in timpul competitiilor privind imobilizarea bidonului. Greutatea relativ mica a acestuia este inca un plus mai ales in competitii.Material: aluminiuCuloare: rosu/ve..
18,00 RON
Suport bidon aluminiu Merida Suport bidon aluminiu Merida
Stoc epuizat
Brand: Merida Model: 2121SUP
Suportul pentru bidon Merida este alcatuit din aluminiu avand o greutate foarte mica .Acesta se monteaza cu ajutorul a doua suruburi pe down tube pentru utilizarea bidonului cu mana dreapta sau pe seat tube pentru utilizarea sa cu mana stanga. Designul cu deschizatura laterala permite utilizarea sup..
50,00 RON
Afişare 1 - 12 din 46 (4 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.