Acest site foloseste cookie-uri iar navigarea pe acesta reprezinta consimtamantul tau. Suntem obligati sa te informam de acest fapt. Poti continua linistit. Mai multe informatii.

Echipament personalizat ActiveXplore 2018

Postat de Activ Explore 25/02/2018 0 Comentarii Diverse,Promotii si reduceri,

Echipamentul de ciclism ActiveXplore pentru sezonul 2018 vine cu noutăți tehnologice și aspect ”fresh”. De remarcat noua siglă ActiveXplore, linia de tricolor de pe piept și gulerul mai înalt, practic și la la modă acum!  Pentru a beneficia de un preț imbatabil am ales pantaloni standard cu bazon clasic din burete, cu bretele și bandă de silicon anti alunecare. Tricoul, în schimb, este de cea mai bună calitate cu material elastic și respirabil, cu fermoar japonez YKK pe toată lungimea tricoului și bandă de silicon anti alunecare. Pe spate tricoul are trei buzunare adânci ideale pentru turele de anduranță sau pentru ciclismul montan. Echipamentul este proiectat și realizat integral în Italia de către compania specializată Vifra.

 

Pentru a putea beneficia de acest echipament, este obligatoriu ca pe lângă cei 55 euro (se pot plati în euro sau lei la cursul BNR din ziua plății) să aplicați pentru următoarea provocare:

Intră pe aplicația Strava de pe GPS sau smartphone, înscrie-te pe clubul ActiveXplore Racing Team BT și anunță oficial pe toată lumea că vrei echipamentul de ciclism! Ai la dispoziție 40 de zile să faci 1000 de km cu o diferență de nivel de 5000 m!
Astfel, echipamentul vine la pachet cu o condiție fizică de invidiat și respectul riderilor!

Pentru a realiza acest deziderat vom anunța între noi turele și vom încerca să ne motivăm reciproc! Împreună ne va fi mai ușor să facem 1000 de km în 40 zile!

Nu există nici o excepție de la această regulă!

Vali

Lasa un comentariu