Menu
Your Cart

Beto

Brand: Beto Model: 0983PMP
Acest accesoriu vine in completarea pompelor Beto. Este compatibil cu valve auto, presta si dunlop...
15,00 RON
Pompa de mana BETO
Stoc epuizat
Brand: Beto Model: 3936PMP
Pompa de mana BETO cu cilindrul din aluminiu, clapa din aluminiu, manometru, doua prinderi pentru valva presta si auto. Prindere pentru cadru cu suruburi incluse. Pompa duce o capacitate maxima de 5,5 barsi 80 psi. Lungime 25 cm. Culoare argintie...
46,00 RON
Pompa de mana BETO cap dublu, manometru
Stoc epuizat
Brand: Beto Model: 3961PMP
Producatorul Taiwanez Beto are peste 30 de ani de experienta in producerea pompelor de bicicleta. Pompa de mana Beto are cilindrul din aluminiu si maner ergonomic, cap dublu, compatibil cu toate tipurile de valva si manometru care va poate indica presiunea cu precizie.Pachetul include si suportul de..
45,00 RON
Pompa mana Beto Ball
Stoc epuizat
Brand: Beto Model: 0984PMP
Pompa de mana Beto Ball are constructia cilindrului din plastic si cap compatibil cu valva auto sau presta prin inversare. Dispune de pompare in ambele sensuri. Pompa de mana vine in pachet cu o pereche de suruburi pentru fixare pe cadru si cu adaptor pentru umflat mingea...
20,00 RON
Pompă mini cu manometru AL BETO
Stoc epuizat
Brand: Beto Model: 1074-3961PPMP
Pompă mini cu manometru AL BETOFoarte îndemânatică și eficientăCu manometru foarte uşor de citit8,5 BAR/125 PSIMaterial: aluminiuMâner anti'alunecareDouble shotAre inclus un suport de fixare pe bicicletăBranșament pentru ventilele tip auto și presta..
45,00 RON
Pompa picior Beto 7bar
2 - 3 Zile
Brand: Beto Model: 4582PMP
Din plastic de inalta calitate Platic non slip Manometru mare Suport de prindere Universala pentru AV/FV/DV Include adaptor pentru pompa si pentru umflat mingea..
84,00 RON
Pompa podea beto cfl-501sg7
Stoc epuizat
Brand: Beto Model: 3934PMP
Pompa podea beto cfl-501sg7Culoare Negru Material cilindru Otel Material maner si baza Plastic Material furtun Cauciuc Presiune 160 PSI Cap Dublu AV si FV Accesorii Ace minge si saltea cu aer Marime 32x635mm Manometru Da..
95,00 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.