Acest site foloseste cookie-uri iar navigarea pe acesta reprezinta consimtamantul tau. Suntem obligati sa te informam de acest fapt. Poti continua linistit. Mai multe informatii.

Bidon Camelbak Performance 650 ml

Bidon Camelbak Performance 650 ml

Camelbak Performance este un bidon de hidratare cu o capacitate de 650 ml ce poate fi purtat oriunde: la antrenamente, plimbari, pe bicicleta, la sala, agatat de rucsac pe varf de munte si lista poate continua. Acest bidon Camelbak combina mai multe tehnologii unice apartinand brandului printre care materialul din polipropilena TruTaste ce nu modifica gustul continutului din bidon si are o textura maleabila perimitand strangerea cu usurinta pentru evacuarea apei. Supapa de evacuare a apei este de tip valva ce se deschide doar prin strangerea usoara cu dintii. In plus, capacul vine cu un sistem de blocare astfel incat bidonul sa poata fi transportat cu usurinta fara riscul de scurgere.

Capacitate: 650 ml
Culoare: gri
Greutate: 120 grame
Forma ergonomica
Material: polipropilena TruTaste
Tehnologii: TruTaste, Capac cu blocaj si forma facila pentru agatare, supapa patentata bite-valve

Scrie un review

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rea           Buna

  • Producator: Camelbak
  • Cod produs: 2309BID
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • 40,00 RON

Optiuni disponibile

Imaginile sunt cu caracter informativ. Produsele pot sa difere de imagini in functie de specificatii. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Tags: bidon, bicicleta, camelbak, performance, 650 ml, hidratare, 2309BID