Menu
Your Cart

Casti adulti

Casca BikeForce Arrow 2 Casca BikeForce Arrow 2
Stoc epuizat
Brand: Bikeforce Model: 3389CAS
Casca BikeForce Arrow 2 are un design modern si usor. Se poate folosi pentru plimbarile cu bicicleta, skateboard sau role. Dispune de captuseala interioara detasabila pentru spalare. Casca dispune de un sistem rapid de montare a vizierei (inclusa in pachet). Respecta normele europene CE1078...
89,00 RON
Casca BikeForce Storm
Stoc epuizat
Brand: Bikeforce Model: 3488CAS
Casca BikeForce Storm are un design modern si usor. Se poate folosi pentru plimbarile cu bicicleta, skateboard sau role. Dispune de captuseala interioara detasabila pentru spalare. Casca dispune de un sistem rapid de montare a vizierei (inclusa in pachet). Este prevazuta cu plasa anti insecte pentru..
145,00 RON
Brand: Bikefun Model: 3504CAS
Casca Bikefun Adventure are un design modern si usor. Se poate folosi pentru plimbarile cu bicicleta, skateboard sau role. Dispune de captuseala interioara detasabila pentru spalare. La interior casca este echipata cu plasa impotriva insectelor pentru o calatorie confortabila. Casca dispune de un si..
137,00 RON
Casca Bikefun Edge Casca Bikefun Edge
Stoc epuizat
Brand: Bikefun Model: 0679CAS
Casca Bikefun Edge are un design modern si usor. Se poate folosi pentru plimbarile cu bicicleta, skateboard sau role. Dispune de captuseala interioara detasabila pentru spalare. Casca dispune de un sistem rapid de montare a vizierei (inclusa in pachet). Respecta normele europene CE1078...
143,00 RON
Brand: Bikefun Model: 0679-crbnCAS
Casca Bikefun Edge carbon are un design modern si usor. Se poate folosi pentru plimbarile cu bicicleta, skateboard sau role. Dispune de captuseala interioara detasabila pentru spalare. Casca dispune de un sistem rapid de montare a vizierei (inclusa in pachet) si plasa impotriva insectelor. Respecta ..
143,00 RON
Casca Bikefun Shelter
Stoc epuizat
Brand: Bikefun Model: 0680CAS
Casca Bikefun Shelter are un design modern si usor pentru diverse discipline.  Dispune de captuseala interioara. Vine in pachet cu cozoroc ce poate fi montat dupa preferinte. Respecta normele europene CE1078...
143,00 RON
Casca BMX & SKATE Polisport
2 - 3 Zile
Brand: Polisport Model: 4326CAS
Urban Radical este o cască POLISPORT cu un stil si design curat cu, capac-ul din spate complet, reglabil intern pentru o dimensiune a capului de 53-55 cm, mai ușor decât majoritatea căștilor BMX, cu tehnologie de ultimă generație ce ofera siguranță maximă. Fabricat din materiale sintetice și 11 cond..
95,00 RON
Casca Bonin B-race In-mold negru-lime
-16 %
Brand: Bonin Model: 5136CAS-LIME
Casca de calitate de la Bonin cu tehnologia in-mold. Include:- fante de ventilatie- plasa insecte- reglaj fixare- cozoroc plastic..
155,00 RON 185,00 RON
Casca Bonin B-race In-mold negru-rosu
-11 %
Brand: Bonin Model: 5136CAS-ROSU
Casca de calitate de la Bonin cu tehnologia in-mold.Include:- fante de ventilatie- plasa insecte- reglaj fixare- cozoroc plastic..
155,00 RON 175,00 RON
Casca Bonin B-race In-mold negru-roz
-11 %
Brand: Bonin Model: 5136CAS-ROZ
Casca de calitate de la Bonin cu tehnologia in-mold.Include:- fante de ventilatie- plasa insecte- reglaj fixare- cozoroc plastic..
155,00 RON 175,00 RON
Casca Bonin S-291 negru-rosu
Stoc epuizat
Brand: Bonin Model: 5137CAS
Casca Bonin S-291 este o casca pentru ciclismul urban si recreational si include o serie de elemente de siguranta cum ar fi plasa anti-insecte, cozoroc si lumina spate integrata in casca.Sistemul de reglaj este confortabil iar fantele de aerisire mari ofera o ventilatie completa.Marimea acestei cast..
115,00 RON
Brand: Bonin Model: 5137CAS-ROZ
Casca Bonin S-291 este o casca pentru ciclismul urban si recreational si include o serie de elemente de siguranta cum ar fi plasa anti-insecte, cozoroc si lumina spate integrata in casca.Sistemul de reglaj este confortabil iar fantele de aerisire mari ofera o ventilatie completa.Marimea acestei ..
115,00 RON
Afişare 1 - 12 din 41 (4 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.