Menu
Your Cart

Incalzitoare maini & picioare

Incalzitoare brate F-Lite
Stoc epuizat
Brand: F-Lite Model: 2388INC
Incalzitoarele pentru brate F-Lite sunt moi facute fara cusatura cu proprietati de respirabilitate ce ofera ventilatie excelenta. Materialele elastice confortabile iti vor mentine bratele calde si uscate...
68,00 RON
Incalzitoare brate Northwave Easy
Stoc epuizat
Brand: Northwave Model: 1523INC
Incalzitoarele pentru brate Northwave Easy sunt moi facute din poliester si elastan pentru a se potrivi perfect si pentru confort ridicat. Logo-ul reflectorizant iti sporeste vizibilitatea in trafic. Materialele sunt elastice si confortabile cu respirabilitate pentru a-ti mentine bratele calde si us..
120,00 RON
Incalzitoare pentru picioare Northwave Easy
Stoc epuizat
Brand: Northwave Model: 2332INC
Incalzitoarele pentru picioare Northwave Easy sunt moi facute din poliester si elastan pentru a se potrivi perfect si pentru confort ridicat. Logo-ul reflectorizant iti sporeste vizibilitatea in trafic. Materialele sunt elastice si confortabile cu respirabilitate pentru a-ti mentine bratele calde si..
94,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.