Menu
Your Cart

Manusi

Manusi Altrix copii
Stoc epuizat
Model: 2024MAN
Manusile Altrix pentru copii sunt manusi foarte usoare cu pernite cu spuma confortabile cu un design ergonomic si de calitate la un pret accesibil. Pernitele cu spuma din palma absorb vibratiile si socurile iar pielea sintetica respira si creste durabilitatea. Materialul de deasupra, elast..
16,00 RON
Manusi barbati BBB BBW-49 L
Stoc epuizat
Brand: BBB Model: 3920MAN
Manusi ciclism BBB BBW-49Inchidere VelcroPiele ecologica cu pernute pentru un confort deosebit in timpul turelorMaterial elastic, culoare verde cu negruMarime L pentru adulti...
54,00 RON
Manusi Bikeforce Kid Manusi Bikeforce Kid
Stoc epuizat
Brand: Bikeforce Model: 2376-2377MAN
Manusile Bikeforce pentru copii sunt manusi foarte usoare cu pernite cu spuma confortabile cu un design ergonomic si de calitate la un pret accesibil. Pernitele cu spuma din palma absorb vibratiile si socurile iar pielea sintetica respira si creste durabilitatea. Materialul de deasupr..
20,00 RON
Manusi Bikefun All Terrain Manusi Bikefun All Terrain
-8 % Stoc epuizat
Brand: Bikefun Model: 1592MAN
Manusile Bikefun All Terrain sunt manusi foarte usoare cu pernite cu gel confortabile cu un design ergonomic si de calitate la un pret accesibil. Pernitele cu gel din palma absorb vibratiile si socurile iar pielea sintetica respira si creste durabilitatea. Materialul de deasupra, elas..
36,00 RON 39,00 RON
Manusi Bikefun Copii Manusi Bikefun Copii
Stoc epuizat
Brand: Bikefun Model: 1500-1501MAN
Manusile Bikefun pentru copii sunt manusi foarte usoare cu pernite cu spuma confortabile cu un design ergonomic si de calitate la un pret accesibil. Pernitele cu spuma din palma absorb vibratiile si socurile iar pielea sintetica respira si creste durabilitatea. Materialul de deasupra,..
22,00 RON
Brand: Bikefun Model: 1528MAN
Manusile Bikefun Dynamic sunt manusi foarte usoare cu pernite cu gel confortabile cu un design ergonomic si de calitate la un pret accesibil. Pernitele cu gel din palma absorb vibratiile si socurile iar pielea sintetica respira si creste durabilitatea. Materialul de deasupra, elastic ..
36,00 RON 39,00 RON
Manusi Bikefun Freeride Manusi Bikefun Freeride
Stoc epuizat
Brand: Bikefun Model: 1591MAN
Manusile Bikefun Freeride sunt manusi lungi, potrivite pentru vreme rece, cu pernite cu gel confortabile cu un design ergonomic si de calitate la un pret accesibil. Pernitele cu gel din palma absorb vibratiile si socurile iar pielea sintetica respira si creste durabilitatea. Materialu..
70,00 RON
Manusi BIKEFUN scurt Radical Negru/verde
Stoc epuizat
Brand: Bikefun Model: 1896MAN
Mănuşi BIKEFUN scurt Radical Zona palmei căptuşită cu gel cu dungi de silicon anti-alunecare. parte superioară lycra cu inserţie prosop. Fixare dinamică cu velcro. Mărimi: XLCuloare negru/verde..
36,00 RON
Manusi ciclism B-race negru verde cu gel
Stoc epuizat
Brand: Bonin Model: 5132MAN-G
Manusi cu degete lungi pentru ciclism.Intarite cu gel.Touch senzitive pentru telefoane mobile.Grip foarte bun..
99,00 RON
Manusi ciclism B-race negru-rosu cu gel
Stoc epuizat
Brand: Bonin Model: 5132MAN-R
Manusi ciclism B-race negru-rosu cu gelInsertie de gel in palmaInchidere cu velcroMaterial respirabilDeget senzitiv telefon..
99,00 RON
Manusi ciclism Giro Jag 8M Negru-Alb M
-18 % Stoc epuizat
Brand: Giro Model: 2861MAN
Pentru Barbati Culoare Negru/Alb Sport Ciclism N..
89,00 RON 109,00 RON
Mănuși ciclism MERIDA Long Windstop
-3 % Stoc epuizat
Brand: Merida Model: 4460MAN
Manusi siclism Merida WindCuloare Negru Material de foarte buna calitateInsertii cu gel de foarte buna calitate Elemente reflectorizante Zone de confort bine structurate..
145,00 RON 150,00 RON
Afişare 1 - 12 din 58 (5 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.