Menu
Your Cart

Fabric

Brand: Fabric Model: 4092BID
Bidon pentru bicicletă sau alergare produs de brandul Fabric, special pentru producătorul de biciclete Cannondale. Categoric putem vorbi de un bidon premium comparabil cu bidoanele Camelbak. Produs la cele mai inalte standarde de calitate, BPA free, pentru sănătatea ta, cap de dispersie de mari dime..
38,00 RON 41,00 RON
Bidon Fabric 600 ml (nu necesita suport)
-10 %
Brand: Fabric Model: 3175BID
Esential pentru hidratarea in timpul activitatilor pe termen lung, bidonul Fabric cu o capacitate de 600 ml si design inovativ mentine performanta ciclistilor la un nivel superior. Forma revolutionara scapa de nevoia de a instala un suport de bidon separat deoarece vine cu sistemul de montaj direct ..
62,00 RON 69,00 RON
Bidon Fabric 750 ml (nu necesita suport)
Stoc furnizor
Brand: Fabric Model: 4093BID
Esential pentru hidratarea in timpul activitatilor pe termen lung, bidonul Fabric cu o capacitate de 750 ml si design inovativ mentine performanta ciclistilor la un nivel superior. Forma revolutionara scapa de nevoia de a instala un suport de bidon separat deoarece vine cu sistemul de montaj..
75,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.