Acest site foloseste cookie-uri iar navigarea pe acesta reprezinta consimtamantul tau. Suntem obligati sa te informam de acest fapt. Poti continua linistit. Mai multe informatii.

Genti Thule Shield S pentru excursii - set 2 piese

Genti Thule Shield S pentru excursii - set 2 piese

Aceste genti multifunctionale aduc atat siguranta cat si protectie datorita elementelor reflectorizante, a inchiderii prin rulare si a design-ului rezistent la praf si stropi IP54. Montarea si demontarea se realizeaza rapid cu sistemul de prindere iar datorita magnetilor gentile vor sta lipite de cadru. Pe laterale gentile dispun de puncte de prindere a luminilor (neincluse) pentru a fi vizibil in trafic.

Gentile (coburile) Thule sunt ideale pentru cicloturism, recomandate pentru bicicletele prevazute cu portbagaj. Setul este compus din doua genti simetrice cu o capacitate totala de 28 Litri. Cu aceste genti puteti sa va aventurati la ture de cateva zile fiind compacte dar totodata incapatoare.


Scrie un review

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rea           Buna

  • Producator: Thule
  • Cod produs: 2627GEN
  • Disponibilitate: 1
  • 440,00 RON

Optiuni disponibile

Imaginile sunt cu caracter informativ. Produsele pot sa difere de imagini in functie de specificatii. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Tags: genti, thule, shield, pentru, excursie, coburi, cicloturism, touring, 2627GEN