Menu
Your Cart

Modalitati de plata

Modalitati de plata

Produsele cumparate din magazinul ActiveXplore situat in Botosani, str. M. Kogalniceanu nr. 1 pot fi achitate cu plata cash sau cu cardul bancar.

Pentru cumpararea produselor comandate pe site-ul nostru: www.activexplore.ro , indiferent de modalitatea de livrare aleasa (firma de curierat sau Posta Romana), plata se va face prin sistem ramburs. Veti achita cu plata cash in momentul primii coletului. Coletele care depasesc valoarea de 280 lei (TVA inclus) au transportul gratuit in limita adreselor acoperite de firma de curierat.

Pentru coletele a caror valoare depaseste 5000 de lei pentru persoanele juridice, respectiv 10000 lei pentru persoanele fizice,  S.C. Activ Travel S.R.L. va emite factura fiscala catre beneficiar, iar livrarea se va face dupa incasarea sumei in cont.


Momentan lucram la implementarea unui sistem care sa permita plata cu cardul in cele mai sigure conditii.


Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.