Menu
Your Cart

Modalitati de plata

Modalități de plata

Produsele cumpărate din magazinul ActiveXplore situat in Botoșani, str. M. Kogălniceanu nr. 1 pot fi achitate cu plata cash sau cu cardul bancar.

Pentru cumpărarea produselor comandate pe site-ul nostru: www.activexplore.ro , plata se va face la alegere, ori prin sistem ramburs la ridicarea coletului, ori plata cu cardul bancar Visa sau Mastercard în momentul plasării comenzii pe site-ul nostru, prin partenerul nostru MobilPay by NETOPIA.

Dacă alegi plata cu cardul, comisionul tău la plățile cu cardul online este 0%. Se acceptă orice card Visa, Visa Electron, Mastercard, cu condiția să fie valid, să ai bani în cont și banca ta să permita plățile online cu cardul respectiv.
Dacă ați ales metoda de plată online este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
- Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.


Coletele care depășesc valoarea de 290 lei (TVA inclus) au transportul gratuit in limita adreselor acoperite de firma de curierat.

Pentru coletele a căror valoare depășește 5000 de lei pentru persoanele juridice, respectiv 10000 lei pentru persoanele fizice,  S.C. Activ Travel S.R.L. va emite factura fiscala către beneficiar, iar livrarea se va face după încasarea sumei in cont.

Pentru întrebări sau neclarități referitor la modalitățile de plată, vă rog să ne contactați pe pe e-mail.


Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.