Menu
Your Cart

Despre noi

Magazinul de biciclete Activ Explore, este administrat de societatea Activ Travel S.R.L. si a luat fiinta in luna iunie 2013, intr-un spatiu modern in centrul orasului Botosani, ca o investitie de la zero avand ca administrator pe Valeriu Catargiu, unul din cei mai entuziasti ciclisti din nordul Moldovei. Datorita unui management inteligent si a unei echipe entuziaste, s-a reusit performanta ca magazinul on-line {www.activexplore.ro} sa ajunga in prima linia a magazinelor on-line din Romania pe segmentul de biciclete, componente si accesorii. Reusita se datoreaza faptului ca avem pe stoc majoritatea produselor de pe site (peste 95%), vizualizam produsele si le livram imediat!  Pe viitor dorim sa fim permanent alaturi de clientii nostri, sa oferim cele mai bun raport pret/calitate si sa tinem pasul cu ultimile tendinte si inovatii.

Magazinul ActiveXplore este permanent alaturi de comunitate fiind partener si sponsor in aproape toate actiunile care au ca scop promovarea miscarii pe doua roti pe plan local. Suntem principalii organizatori ai celui mai longeviv maraton MTB din Moldova, Maratonul MTB Nordul Moldovei ajuns in 2021 la a XI-a editie!
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.