Menu
Your Cart

Coarne

Bar end XLC 140 mm lungime argintii
Stoc epuizat
Brand: XLC Model: 4981GHI
Coarne ghidon recomandate pentru bicicletele de touring. Ofera mai mult confort la drumirile lungi. Prin scoaterea dopului se pot monta si oglinzi retrovizoareMade from 6061 T6 cold forged aluminiumBent style allows for various grip-positionsExterior clampLength: 140 mmWeight: 118 gHandlebar diamete..
29,00 RON
Coarne ghidon M-Wave aluminiu
Stoc epuizat
Brand: M-Wave Model: 2244COA
Coarnele de ghidon M-Wave din aluminiu iti ofera o alta pozitie in timpul mersului. Priza neutra oferita e cea mai naturala pantru incheieturile palmelor. Pedalatul la deal in forta devine mai usor cu ajutorul coarnelor. Fixarea se face pe exterior si dispun de capac anatomic pentru degetul mare pen..
25,00 RON
Coarne ghidon Promax BE-315
Stoc epuizat
Brand: Promax Model: 1556COA
Coarnele de ghidon Promax BE-315 din aluminiu iti ofera o alta pozitie in timpul mersului. Priza neutra oferita e cea mai naturala pantru incheieturile palmelor. Pedalatul la deal in forta devine mai usor cu ajutorul coarnelor. Fixarea se face pe exterior. Vin in pachet cu dopuri de capat.Descriere:..
38,00 RON
Coarne ghidon Promax BE-318
Stoc epuizat
Brand: Promax Model: 1191COA
Coarnele de ghidon Promax BE-318 din aluminiu iti ofera o alta pozitie in timpul mersului. Priza neutra oferita e cea mai naturala pantru incheieturile palmelor. Pedalatul la deal in forta devine mai usor cu ajutorul coarnelor. Fixarea se face pe exterior si dispun de capac anatomic pentru degetul m..
47,00 RON
Brand: Syncromate Model: 5012GHI
Coarne ghidon SyncroAluminiu AL6061 forjat 3D lungime 118mmnegregreutate 77 grame / perechea..
50,00 RON
Brand: Force Model: 4859MAN
Pentru a evita sa-ti intre mizerie, pamant, apa in ghidonul de la bicicleta, recomand folosirea acestor dopuri de platic ermetice.Pretul este pentru 1 bucata!..
8,00 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.