Menu
Your Cart

Bar ends

Coarne anatomice M-Wave Polish
Stoc epuizat
Brand: M-Wave Model: 3536COA
La turele lungi, cand incep palmele sa amorteasca, cornele sau extensiile ghidonului sunt ideale. Modelul de la M-wave Polish este construit din aluminiu si are o forma anatomica. Aceste coarne sunt compatibile cu orice tip de ghidon. Dopuri pentru ghidon incluseDescriere:1. Lungime - 120 mm2. Greut..
32,00 RON
Coarne ghidon M-Wave aluminiu
Stoc epuizat
Brand: M-Wave Model: 2244COA
Coarnele de ghidon M-Wave din aluminiu iti ofera o alta pozitie in timpul mersului. Priza neutra oferita e cea mai naturala pantru incheieturile palmelor. Pedalatul la deal in forta devine mai usor cu ajutorul coarnelor. Fixarea se face pe exterior si dispun de capac anatomic pentru degetul mare pen..
25,00 RON
Coarne ghidon Promax BE-315
Stoc epuizat
Brand: Promax Model: 1556COA
Coarnele de ghidon Promax BE-315 din aluminiu iti ofera o alta pozitie in timpul mersului. Priza neutra oferita e cea mai naturala pantru incheieturile palmelor. Pedalatul la deal in forta devine mai usor cu ajutorul coarnelor. Fixarea se face pe exterior. Vin in pachet cu dopuri de capat.Descriere:..
38,00 RON
Coarne ghidon Promax BE-318
Stoc furnizor
Brand: Promax Model: 1191COA
Coarnele de ghidon Promax BE-318 din aluminiu iti ofera o alta pozitie in timpul mersului. Priza neutra oferita e cea mai naturala pantru incheieturile palmelor. Pedalatul la deal in forta devine mai usor cu ajutorul coarnelor. Fixarea se face pe exterior si dispun de capac anatomic pentru degetul m..
47,00 RON
Brand: Force Model: 4859MAN
Pentru a evita sa-ti intre mizerie, pamant, apa in ghidonul de la bicicleta, recomand folosirea acestor dopuri de platic ermetice.Pretul este pentru 1 bucata!..
4,00 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.