Menu
Your Cart

Bar ends

Coarne anatomice M-Wave Polish
Stoc epuizat
Brand: M-Wave Model: 3536COA
La turele lungi, cand incep palmele sa amorteasca, cornele sau extensiile ghidonului sunt ideale. Modelul de la M-wave Polish este construit din aluminiu si are o forma anatomica. Aceste coarne sunt compatibile cu orice tip de ghidon. Dopuri pentru ghidon incluseDescriere:1. Lungime - 120 mm2. Greut..
32,00 RON
Coarne ghidon M-Wave aluminiu
Stoc epuizat
Brand: M-Wave Model: 2244COA
Coarnele de ghidon M-Wave din aluminiu iti ofera o alta pozitie in timpul mersului. Priza neutra oferita e cea mai naturala pantru incheieturile palmelor. Pedalatul la deal in forta devine mai usor cu ajutorul coarnelor. Fixarea se face pe exterior si dispun de capac anatomic pentru degetul mare pen..
25,00 RON
Brand: Promax Model: 1556COA
Coarnele de ghidon Promax BE-315 din aluminiu iti ofera o alta pozitie in timpul mersului. Priza neutra oferita e cea mai naturala pantru incheieturile palmelor. Pedalatul la deal in forta devine mai usor cu ajutorul coarnelor. Fixarea se face pe exterior. Vin in pachet cu dopuri de capat.Descriere:..
38,00 RON
Coarne ghidon Promax BE-318
Stoc furnizor
Brand: Promax Model: 1191COA
Coarnele de ghidon Promax BE-318 din aluminiu iti ofera o alta pozitie in timpul mersului. Priza neutra oferita e cea mai naturala pantru incheieturile palmelor. Pedalatul la deal in forta devine mai usor cu ajutorul coarnelor. Fixarea se face pe exterior si dispun de capac anatomic pentru degetul m..
47,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.