Menu
Your Cart

Bidoane

Cel mai comun mijloc de transport al apei in traseu, bidonul, exista in oferta ActivExplore in numeroase modele, culori si capacitati astfel incat tu sa ramai constant hidratat.

Brand: Bikefun Model: 1649BID
Esential pentru hidratarea in timpul activitatilor pe termen lung, bidonul Bikefun cu o capacitate de 600 ml mentine performanta ciclistilor la un nivel superior. Atat forma sa ergonomica cat si materialul netratat cu substante toxice, faciliteaza modul de evacuare al apei pe toata durata antrenamen..
10,00 RON
Brand: Bikefun Model: 2366BID
Bidonul Bikefun cu o capacitate de 600 ml prezinta un design special fiind perfect pentru doamne si domnisoare atat in timpul activitatilor sportive cat si in afara acestora. Avand o greutate de numai 80 de grame si forma ergonomica, este perfect pentru evacuarea rapida a lichidelor prin strangerea ..
12,00 RON
Bidon Camelbak Performance 650 ml
Stoc epuizat
Brand: Camelbak Model: 2309BID
Camelbak Performance este un bidon de hidratare cu o capacitate de 650 ml ce poate fi purtat oriunde: la antrenamente, plimbari, pe bicicleta, la sala, agatat de rucsac pe varf de munte si lista poate continua. Acest bidon Camelbak combina mai multe tehnologii unice apartinand brandului printre care..
40,00 RON
Bidon Camelbak Podium - metric mint
Stoc furnizor
Brand: Camelbak Model: 4086BID
Acum iti poti permite sa ai cel mai performant bidon de ciclism sau pentru alergeri. Camelbak Podium este ergonomic, BFA free, cu tehnologia JET Valve pentru o hidratare rapidă fără a atinge cu gura valva, cu sistem de inchis - deschis accesibil cu o singura mana.capacitate: 710 mlculoare: metric mi..
42,00 RON
Brand: Camelbak Model: 3640BID
Bidonul Camelbak de 600ml este fabricat din materiale non-toxice cu doua straturi ce au efect de termos sau anti-incalzire a lichidelor de hidratare. Bidonul mai este prevazut cu valva antiscurgere apa iar culoarea lui fiind verde cu inscriptii albe si negre...
60,00 RON
Brand: Camelbak Model: 3458BID
Bidon pentru hidratare de la Camelbak are forma ergonomica. Materialul din care este conceput este maleabil facilitand impreuna cu dispozitivul din capac evacuarea apei. Dispune de sistem antiscurgere si sistem de blocare valva.Capacitate: 710 mlCuloare: transparentMaterial: plastic cu inscriptii no..
50,00 RON
Brand: Cannondale Model: 1721BID
Bidon pentru hidratare cu sigla Cannondale si forma ergonomica. Materialul din care este conceput este maleabil facilitand impreuna cu dispozitivul din capac evacuarea apei.Capacitate: 600 mlDiametru: 74 mmCuloare: transparentMaterial: plastic cu inscriptii non-toxice..
27,00 RON
Bidon Cannondale 800 ml
Stoc epuizat
Brand: Cannondale Model: 1242BID
Bidonul pentru hidratare Cannondale este conceput pentru a pastra proviziile de apa pe traseu fiind util si usor de transportat si in afara bicicletei multumita formei sale ergonomice. Maleabilitatea materialului si dispozitivul din capac faciliteaza un flux marit de evacuare a apei.Capacitate: 800 ..
27,00 RON
Brand: Fabric Model: 4092BID
Bidon pentru bicicletă sau alergare produs de brandul Fabric, special pentru producătorul de biciclete Cannondale. Categoric putem vorbi de un bidon premium comparabil cu bidoanele Camelbak. Produs la cele mai inalte standarde de calitate, BPA free, pentru sănătatea ta, cap de dispersie de mari dime..
40,00 RON
Brand: Continental Model: 0667BID
Bidonul Continental cu o capacitate de 700 ml si forma ergonomica asigura necesarul de lichide in timpul competitiilor sportive dar si in afara acestora. Cu design-ul deosebit continand sigla Continental si dispozitivul de evacuare rapida a lichidelor, acest bidon este perfect pentru  exercitii..
19,00 RON
Bidon Cube Icon 750 ml Bidon Cube Icon 750 ml
Stoc epuizat
Brand: Cube Model: 3481BID
Bidonul Cube asigura atat ciclistilor cat si sportivilor transportul necesarului de lichide intr-un mod eficient si rapid. Forma ergonomica a acestui bidon faciliteaza hidratarea rapida odata cu strangerea acestuia.Material: polietilenaCapacitate: 750 mlGreutate: 63 grameForma ergonomica..
19,00 RON
Brand: Pro Model: 0281BID
Bidonul pentru depozitare Pro avand o capacitate de 750 ml este ideal pentru a transporta diferite obiecte, lichide sau alimente oriunde: pe munte, in curse sau in ture lungi. Bidonul are un diametru de 74 mm si este alcatuit dintr-un plastic rezistent...
18,00 RON
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.