Menu
Your Cart

Manusi

Manusi Altrix copii
Stoc epuizat
Model: 2024MAN
Manusile Altrix pentru copii sunt manusi foarte usoare cu pernite cu spuma confortabile cu un design ergonomic si de calitate la un pret accesibil. Pernitele cu spuma din palma absorb vibratiile si socurile iar pielea sintetica respira si creste durabilitatea. Materialul de deasupra, elast..
16,00 RON
Brand: BBB Model: 3920MAN
Manusi ciclism BBB BBW-49Inchidere VelcroPiele ecologica cu pernute pentru un confort deosebit in timpul turelorMaterial elastic, culoare verde cu negruMarime L pentru adulti...
54,00 RON
Brand: Bikeforce Model: 2376-2377MAN
Manusile Bikeforce pentru copii sunt manusi foarte usoare cu pernite cu spuma confortabile cu un design ergonomic si de calitate la un pret accesibil. Pernitele cu spuma din palma absorb vibratiile si socurile iar pielea sintetica respira si creste durabilitatea. Materialul de deasupr..
20,00 RON
Brand: Bikefun Model: 1592MAN
Manusile Bikefun All Terrain sunt manusi foarte usoare cu pernite cu gel confortabile cu un design ergonomic si de calitate la un pret accesibil. Pernitele cu gel din palma absorb vibratiile si socurile iar pielea sintetica respira si creste durabilitatea. Materialul de deasupra, elas..
36,00 RON
Manusi Bikefun Copii Manusi Bikefun Copii
Stoc epuizat
Brand: Bikefun Model: 1500-1501MAN
Manusile Bikefun pentru copii sunt manusi foarte usoare cu pernite cu spuma confortabile cu un design ergonomic si de calitate la un pret accesibil. Pernitele cu spuma din palma absorb vibratiile si socurile iar pielea sintetica respira si creste durabilitatea. Materialul de deasupra,..
22,00 RON
Brand: Bikefun Model: 1528MAN
Manusile Bikefun Dynamic sunt manusi foarte usoare cu pernite cu gel confortabile cu un design ergonomic si de calitate la un pret accesibil. Pernitele cu gel din palma absorb vibratiile si socurile iar pielea sintetica respira si creste durabilitatea. Materialul de deasupra, elastic ..
36,00 RON
Brand: Bikefun Model: 1591MAN
Manusile Bikefun Freeride sunt manusi lungi, potrivite pentru vreme rece, cu pernite cu gel confortabile cu un design ergonomic si de calitate la un pret accesibil. Pernitele cu gel din palma absorb vibratiile si socurile iar pielea sintetica respira si creste durabilitatea. Materialu..
70,00 RON
Mănuşi BIKEFUN Protect scurt M
2 - 3 Zile
Brand: Bikefun Model: 3951MAN
Palma Amara, căptuşeală silicon anti-alunecare, parte superioară flexibilă din neopren. Dimensiuni: MCuloare negru..
57,00 RON
Brand: Bikefun Model: 1896MAN
Mănuşi BIKEFUN scurt Radical Zona palmei căptuşită cu gel cu dungi de silicon anti-alunecare. parte superioară lycra cu inserţie prosop. Fixare dinamică cu velcro. Mărimi: XLCuloare negru/verde..
36,00 RON
Manusi ciclism Giro Jag 8M Negru-Alb M
-18 %
Brand: Giro Model: 2861MAN
Pentru Barbati Culoare Negru/Alb Sport Ciclism N..
89,00 RON 109,00 RON
Brand: Merida Model: 4460MAN
Manusi siclism Merida WindMarimea XLCuloare Negru Material de foarte buna calitateInsertii cu gel de foarte buna calitate Elemente reflectorizante Zone de confort bine structurate..
139,00 RON
Manusi DHS Aero-L
Stoc epuizat
Brand: DHS Model: 0354MAN
Manusile DHS Aero-L sunt manusi foarte usoare cu pernite cu spuma confortabile cu un design ergonomic si de calitate la un pret accesibil. Pernitele cu spuma din palma absorb vibratiile si socurile iar pielea sintetica respira si creste durabilitatea. Materialul de deasupra, elastic i..
29,00 RON
Afişare 1 - 12 din 49 (5 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.