Menu
Your Cart

Fabric

Brand: Fabric Model: 4092BID
Bidon pentru bicicletă sau alergare produs de brandul Fabric, special pentru producătorul de biciclete Cannondale. Categoric putem vorbi de un bidon premium comparabil cu bidoanele Camelbak. Produs la cele mai inalte standarde de calitate, BPA free, pentru sănătatea ta, cap de dispersie de mari dime..
40,00 RON
Brand: Fabric Model: 3175BID
Esential pentru hidratarea in timpul activitatilor pe termen lung, bidonul Fabric cu o capacitate de 600 ml si design inovativ mentine performanta ciclistilor la un nivel superior. Forma revolutionara scapa de nevoia de a instala un suport de bidon separat deoarece vine cu sistemul de montaj direct ..
65,00 RON
Brand: Fabric Model: 4093BID
Esential pentru hidratarea in timpul activitatilor pe termen lung, bidonul Fabric cu o capacitate de 750 ml si design inovativ mentine performanta ciclistilor la un nivel superior. Forma revolutionara scapa de nevoia de a instala un suport de bidon separat deoarece vine cu sistemul de montaj..
79,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.