Menu
Your Cart

Slime

Lichid Slime antipana pentru camera bicicleta AV 473 ml
2 - 3 Zile
Brand: Slime Model: 1925PR
Lichid Slime antipana 473 ml - Lichid antipana de la Slime pentru 4 roti cu camera. Compatibil doar cu ventil AV. - Solubil în apă- Nu conţine substanţe toxice- Are caracteristici ignifuge - Este fabricat din materiale ecologice- Eficienţa la pene cu obiect perforant până la 3mm.- Funcţionează bine ..
48,00 RON
Brand: Slime Model: 1360RP
Setul Slime Skabs contine un set de 6 petice autoadezive, smirghel si doua leviere din plastic, un minim necesar care nu trebuie sa lipseasca la nici o tura cu bicicleta.Producatorul de solutii anti-pana Slime este liderul mondial in domeniu oferind milioanelor de biciclisti din intreaga lume soluti..
20,00 RON
Brand: Slime Model: 1211RP
Solutia Slime Tube Sealant este o solutie de prevenire si reparare pene pentru roti de motocicleta, scuter, roaba. Sigileaza pene instant. Beneficiaza de tehnologia Fibro-Seal. Nu este toxic. Dispune de instructiuni de utilizare. Se foloseste un flacon de 237ml pentru doua roti de bicicleta. (118 ml..
37,00 RON
Slime Tubeless Sealant - solutie prevenire si reparare pene pentru tubeless 177ml
Stoc epuizat
Brand: Slime Model: 1926RP
Solutia Slime Tubeless Sealant este o solutie de prevenire si reparare pene pentru cauciucuri tubeless. Sigileaza pene instant. Beneficiaza de tehnologia Fibro-Seal. Nu este toxic. Dispune de instructiuni de utilizare.Cantitate: 177ml..
39,00 RON
Brand: Slime Model: 2031RP
Solutia Slime Tyre Sealant este o solutie de prevenire si reparare pene pentru roti de motocicleta, scuter, roaba. Sigileaza pene instant. Beneficiaza de tehnologia Fibro-Seal. Nu este toxic. Dispune de instructiuni de utilizare. Se foloseste un flacon de 237ml per roata.Cantitate: 237ml..
39,00 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.