Menu
Your Cart

Rema Tip Top

Brand: Rema Tip Top Model: 892PR
Adezivul de  vulcanizare Rema Tip Top este folosit la scară industrială în toată Europa. Produsul este compus din polymeri model Aliphatic Hydrocarbon.In varianta de 10 ml ofera poate fi folosit chiar si un sezon intreg, la aproximativ 15 - 20 pene! Pentru ciclistii amatori este recomandat citi..
5,00 RON
Solutie curatare Rema Tip Top 500ml
Stoc epuizat
Brand: Rema Tip Top Model: 2083LUB
Solutia de curatare Rema Tip Top este ideala pentru indepartarea uleiurilor, grasimii si noroiului. Se poate folosi pe suprafete de aluminiu, crom si otel lacuit. Aceasta solutie nu contine acid si deci nu deterioreaza suprafetele. ..
32,00 RON
Solutie curatare universala Rema Tip Top 1L
Stoc epuizat
Brand: Rema Tip Top Model: 3292LUB
Solutia de curatare Rema Tip Top universala este ideala pentru indepartarea uleiurilor, grasimii si noroiului. Se poate folosi pe suprafete de aluminiu, crom si otel lacuit, pentru scule, transmisii, motoare, tuburi, angrenaje.Cantitate: 1 litru...
40,00 RON
Brand: Rema Tip Top Model: 2975LUB
Spray-ul cu silicon Rema Tip Top 250ml previne depunerea de murdarie pe suprafete. Are efect antistatic si da stralucire suprafetelor din cauciuc, plastic si crom. Atentie! A nu se aplica pe frane din cauza efectului de alunecare puternic...
25,00 RON
Brand: Rema Tip Top Model: 1595LUB
Uleiul de mentenanta Rema Tip Top 250ml protejeaza piesele impotriva coroziunii. Solutia este special conceputa pentru a ajunge in locuri greu accesibile si este perfecta pentru protejarea bicicletei si nu numai pe timp de iarna. Ideal pentru protectie temporara a lantului, elementelor cromate si a ..
32,00 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.