Menu
Your Cart

Solutii de curatare

Degresant Lant Force 894634 500ml
Stoc epuizat
Brand: Force Model: 3581LUB
Degresantul force de 500ml  creat special pentru curatirea lantului te scuteste de alte procedee mai costisitoare .Solutia este fabricata din substante care dizolva grasimile si elimina impuritatile care afecteaza lantul si impiedica o fiabilitate cat mai buna. Pentru folosirea solutiei recoman..
24,00 RON
Degresant Shimano tip spray 125ml
Stoc epuizat
Brand: Shimano Model: 5082LUB
Degresantul Shimano, tip spray poate dizolva uleiurilesi grasimile greu de indepartat.Utilizare pentru lant,pinioane spate,angrenaje,butuci,schimbatoare spate etc.Indeparteaza eficient grasimea fara a afecta metalul si cauciucul.Indispensabila in garaj fiecarui ciclist,mountain biker.Repicient metal..
29,00 RON
Brand: Force Model: 3582LUB
Solutie degresanta, Force de 600ml este foarte utila in cazul in care discul sau etrierul se umple de impuritati . Solutia se aplica foarte usor prin conducta atasata sprayului . Dupa aplicare solutia se lasa aproximativ 10 minute pentru rezultate mai bune...
39,00 RON
Motip solute pentru curatat discurile de frana
Stoc epuizat
Model: 4364LUB
Solutie puternica pentru curatarea elementelor instalatiei de franare, a carburatorului, a sistemului de injectie si a ambreiajului. Caracteristici: Se evapora repede, nu lasa reziduuri; Poate fi folosit in diverse pozitii; Indeparteaza uleiul, grasimea, mizeria de pe elementele instalatiei ..
25,00 RON
Solutie curatare Rema Tip Top 500ml
Stoc epuizat
Brand: Rema Tip Top Model: 2083LUB
Solutia de curatare Rema Tip Top este ideala pentru indepartarea uleiurilor, grasimii si noroiului. Se poate folosi pe suprafete de aluminiu, crom si otel lacuit. Aceasta solutie nu contine acid si deci nu deterioreaza suprafetele. ..
32,00 RON
Solutie curatare universala Rema Tip Top 1L
Stoc epuizat
Brand: Rema Tip Top Model: 3292LUB
Solutia de curatare Rema Tip Top universala este ideala pentru indepartarea uleiurilor, grasimii si noroiului. Se poate folosi pe suprafete de aluminiu, crom si otel lacuit, pentru scule, transmisii, motoare, tuburi, angrenaje.Cantitate: 1 litru...
40,00 RON
Brand: M-Wave Model: 3684LUB
Spray ceara M-WAVE Wax Guard MatCantitate: 200 mlPentru împrospătarea și protejarea suprafețelorLasă în urmă un luciu mat pe metal, plastic, carbon și părți de cauciucProdus ambalat individual..
35,00 RON
Spray curatare Bikeworkx Clean Star 200ml
Stoc epuizat
Brand: Bikeworkx Model: 2951LUB
Spray-ul pentru curatare Bikeworkx Clean Star 200ml indeparteaza rapid grasimi, ulei, noroi si lichid de frana. Este util pentru curatarea lanturilor inainte de a fi lubrifiate, pentru degresarea rulmentilor, a franelor si alte componente metalice. Atentie! Datorita formulei s-ar putea sa afecteze z..
24,00 RON
Spray curatare DirtWash Citrus 150ml
Stoc epuizat
Model: 3264LUB
Spray-ul pentru curatare DirtWash Citrus 150ml indeparteaza rapid grasimi, ulei, noroi si lichid de frana. Este util pentru curatarea lanturilor inainte de a fi lubrifiate, pentru degresarea rulmentilor, a franelor si alte componente metalice. Atentie! Datorita formulei s-ar putea sa afecteze zonele..
23,00 RON
Spray curatare frane disc Muc-off Disc Brake Cleaner
Stoc epuizat
Brand: Muc-off Model: 3003LUB
Spray pentru curatarea franelor pe disc Muc-off Disc Brake Cleaner imbunatateste performanta franarii prin indepartarea rapida a prafului, uleiului de frana si a noroiului de pe toate piesele franei. Formula unica Muc-off contine balsam care rehidrateaza placutele de frana pentru a reduce scart..
35,00 RON
Spray curatare frane Forch R511 500ml
Stoc epuizat
Brand: Forch Model: 2562LUB
Spray pentru curatare frane Forch R511 500ml indeparteaza praful de ferodou, uleiul, lichidul de frana si murdaria. Curata metelele, sticla, ceramica, etc. Impiedica ridicarea prafului nociv de ferodou. Se pulverizeaza piesele pana cand murdaria si grasimea sunt inlaturate prin spalare sau prin ster..
15,00 RON
Spray GS27PRO penetrant, degripant 500ml
Stoc epuizat
Brand: Acor Model: 5319LUB
- produs multifunctional ideal pentru bicicleta- penetrant pentru filete blocate- degripant- lubrefiant-opre;te oxidarea500ml..
21,00 RON
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.