Menu
Your Cart

Solutii de curatare

Brand: Shimano Model: 5082LUB
Degresantul Shimano, tip spray poate dizolva uleiurilesi grasimile greu de indepartat.Utilizare pentru lant,pinioane spate,angrenaje,butuci,schimbatoare spate etc.Indeparteaza eficient grasimea fara a afecta metalul si cauciucul.Indispensabila in garaj fiecarui ciclist,mountain biker.Repicient metal..
29,00 RON
Model: 4364LUB
Solutie puternica pentru curatarea elementelor instalatiei de franare, a carburatorului, a sistemului de injectie si a ambreiajului. Caracteristici: Se evapora repede, nu lasa reziduuri; Poate fi folosit in diverse pozitii; Indeparteaza uleiul, grasimea, mizeria de pe elementele instalatiei ..
16,00 RON
Solutie curatare Rema Tip Top 500ml
Stoc epuizat
Brand: Rema Tip Top Model: 2083LUB
Solutia de curatare Rema Tip Top este ideala pentru indepartarea uleiurilor, grasimii si noroiului. Se poate folosi pe suprafete de aluminiu, crom si otel lacuit. Aceasta solutie nu contine acid si deci nu deterioreaza suprafetele. ..
32,00 RON
Solutie curatare universala Rema Tip Top 1L
Stoc epuizat
Brand: Rema Tip Top Model: 3292LUB
Solutia de curatare Rema Tip Top universala este ideala pentru indepartarea uleiurilor, grasimii si noroiului. Se poate folosi pe suprafete de aluminiu, crom si otel lacuit, pentru scule, transmisii, motoare, tuburi, angrenaje.Cantitate: 1 litru...
40,00 RON
Spray curatare Bikeworkx Clean Star 200ml
Stoc epuizat
Brand: Bikeworkx Model: 2951LUB
Spray-ul pentru curatare Bikeworkx Clean Star 200ml indeparteaza rapid grasimi, ulei, noroi si lichid de frana. Este util pentru curatarea lanturilor inainte de a fi lubrifiate, pentru degresarea rulmentilor, a franelor si alte componente metalice. Atentie! Datorita formulei s-ar putea sa afecteze z..
24,00 RON
Spray curatare DirtWash Citrus 150ml
Stoc epuizat
Model: 3264LUB
Spray-ul pentru curatare DirtWash Citrus 150ml indeparteaza rapid grasimi, ulei, noroi si lichid de frana. Este util pentru curatarea lanturilor inainte de a fi lubrifiate, pentru degresarea rulmentilor, a franelor si alte componente metalice. Atentie! Datorita formulei s-ar putea sa afecteze zonele..
23,00 RON
Brand: Muc-off Model: 3003LUB
Spray pentru curatarea franelor pe disc Muc-off Disc Brake Cleaner imbunatateste performanta franarii prin indepartarea rapida a prafului, uleiului de frana si a noroiului de pe toate piesele franei. Formula unica Muc-off contine balsam care rehidrateaza placutele de frana pentru a reduce scart..
35,00 RON
Spray curatare frane Forch R511 500ml
Stoc epuizat
Brand: Forch Model: 2562LUB
Spray pentru curatare frane Forch R511 500ml indeparteaza praful de ferodou, uleiul, lichidul de frana si murdaria. Curata metelele, sticla, ceramica, etc. Impiedica ridicarea prafului nociv de ferodou. Se pulverizeaza piesele pana cand murdaria si grasimea sunt inlaturate prin spalare sau prin ster..
15,00 RON
Brand: Rema Tip Top Model: 2975LUB
Spray-ul cu silicon Rema Tip Top 250ml previne depunerea de murdarie pe suprafete. Are efect antistatic si da stralucire suprafetelor din cauciuc, plastic si crom.Se poate aplica pe bratele de furca.Atentie! A nu se aplica pe frane!..
28,00 RON
Brand: STAR bluBIKE Model: 1682LUB
Spray-ul cu silicon  Star bluBike 200ml previne depunerea de murdarie pe suprafete. Are efect antistatic si da stralucire suprafetelor din cauciuc, plastic si crom. Atentie! A nu se aplica pe frane din cauza efectului de alunecare puternic...
25,00 RON
Tableta curatare rezervor apa Camelbak
Stoc epuizat
Brand: Camelbak Model: 2251LUB
Tableta pentru curatare rezervor de apa Camelbak te ajuta sa cureti si igienizezi rezervorul tau de apa precul si tubul in doar cateva minute. Curata rezervorul pe interior cu apa si sapun. Clateste si apoi umple-l cu 1 litru de apa. Adauga o tableta Camelbak si agita rezervorul pana cand se dizolva..
7,00 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.