Menu
Your Cart

Pompe de mana

Cartus CO2 Luft,AV,DV si FV  cu suport inclus
Stoc epuizat
Model: 4583PMP
Cartus Co2, se potriveste ventilelor presta si Shrader fara adaptoare. inglude cartus de Co2 de 16g. Cu un izolator neopren pentru a preveni inghetarea manilor. Manual de instructiuni in interior..
45,00 RON
Brand: Bikeforce Model: 5152PMP
Pompa Bikeforce mini aluminiu 80PSI cu cap dublu pentru toate tipurile de valva.Material: AluminiuPresiune: 5.5Bar / 80PSICompatibil: AV/FV/DVMarime: Φ21X249mm..
56,00 RON
Pompa Bikeforce Mini aluminiu 80PSI cap dublu
-13 %
Brand: Bikeforce Model: 5510PMP
Pompa Bikeforce Mini Cilindru din aluminiu 80PSI Cap dublu compatipil cu toate tipurile de ventil...
48,00 RON 55,00 RON
Pompa de mana BETO
Stoc epuizat
Brand: Beto Model: 3936PMP
Pompa de mana BETO cu cilindrul din aluminiu, clapa din aluminiu, manometru, doua prinderi pentru valva presta si auto. Prindere pentru cadru cu suruburi incluse. Pompa duce o capacitate maxima de 5,5 barsi 80 psi. Lungime 25 cm. Culoare argintie...
46,00 RON
Pompa de mana BETO cap dublu, manometru
Stoc epuizat
Brand: Beto Model: 3961PMP
Producatorul Taiwanez Beto are peste 30 de ani de experienta in producerea pompelor de bicicleta. Pompa de mana Beto are cilindrul din aluminiu si maner ergonomic, cap dublu, compatibil cu toate tipurile de valva si manometru care va poate indica presiunea cu precizie.Pachetul include si suportul de..
45,00 RON
Pompa de mana Giyo GP-46E
Stoc epuizat
Brand: Giyo Model: 3627PMP
Pompa de mana Giyo GP-46E este o pompa foarte usoara si rezistenta care vine la pachet cu 2 suruburi tip imbus pentru fixare in cadru si suportul de prindere pe bicicleta. Pompa este compatibila cu valve auto si presta...
21,00 RON
Pompa mana Beto Ball
Stoc epuizat
Brand: Beto Model: 0984PMP
Pompa de mana Beto Ball are constructia cilindrului din plastic si cap compatibil cu valva auto sau presta prin inversare. Dispune de pompare in ambele sensuri. Pompa de mana vine in pachet cu o pereche de suruburi pentru fixare pe cadru si cu adaptor pentru umflat mingea...
20,00 RON
Pompa mana Giyo GP-04T
Stoc epuizat
Brand: Giyo Model: 2363PMP
Pompa de mana Giyo GP-04T are constructia cilindrului din plastic si cap compatibil cu valva auto sau presta fara a mai fi nevoie de inversare pentru ca detine doua valve separate. Pompa de mana vine in pachet cu o pereche de suruburi pentru fixare pe cadru...
28,00 RON
Brand: Giyo Model: 0241PMP
Pompa de mana Giyo GP-82 are constructia cilindrului din plastic si cap compatibil cu valva auto sau presta prin inversare. Pompa de mana vine in pachet cu o pereche de suruburi pentru fixare pe cadru. Vine in pachet si cu adaptor pentru umflat mingi. Fiind usoara si practica nu trebuie sa lipseasca..
30,00 RON
Brand: Giyo Model: 2175PMP
Pompa de mana Giyo GP-87E are constructia cilindrului din aluminiu si furtun din cauciuc cu locas de stocare si cap compatibil cu valva auto sau presta prin inversare. Capacitate de pompare fiind de maxim 100 psi/6.8 bari este suficient pentru orice tip de bicicleta si anvelopa. Pompa de mana vine i..
78,00 RON
Brand: Giyo Model: 1105PMP
Pompa de mana Giyo GP-91 are constructia cilindrului din aluminiu, maner tip T pentru prindere mai buna si cap compatibil cu valva auto sau presta prin inversare. De asemene pompa beneficiaza de manometru. Presiunea maxima de umflare este de 120 psi / 8.2 bari. Pompa de mana vine in pachet cu o pere..
50,00 RON
Brand: Giyo Model: 0143PMP
Pompa de mana Giyo GP-97A are constructia cilindrului din aluminiu si cap compatibil cu valva auto sau presta prin inversare. Pompa de mana vine in pachet cu o pereche de suruburi pentru fixare pe cadru si o banda velcro pentru fixarea pompei de suport. Dispune de capacel pentru protectie a valvei. ..
44,00 RON
Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.