Menu
Your Cart

Pompe pentru amortizor

Pompa Force Shock aluminiu
Stoc epuizat
Brand: Force Model: 5064PMP
Pompa suspensii Manometru 300 psi / 20.7 barLungime 35 cmMaterial corp aluminiu, piston si maner aluminiuGreutate 192 grame..
169,00 RON
Pompa mana Merida Shock Mini
Stoc epuizat
Brand: Merida Model: 3012PMP
Pompa de mana Merida Shock Mini are constructia cilindrului din aluminiu, furtun din cauciuc si cap compatibil cu valva auto sau presta prin inversare. Puteti de asemenea umfla amortizoare. Capacitatea de pompare fiind de maxim 300 psi/20 bari este suficient pentru orice tip de bicicleta si anvelopa..
92,00 RON
Pompa mana Merida Shock pentru amortizor
Stoc epuizat
Brand: Merida Model: 3111PMP
Pompa de mana Merida Shock pentru amortizor (suspensie aer), are constructia cilindrului din aluminiu, furtun din cauciuc si cap compatibil cu valva pentru amortizoare. Capacitatea de pompare fiind de maxim 300 psi/20 bari este suficient pentru orice tip de amortizor. Are buton de eliberare presiune..
135,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.