Menu
Your Cart

Solutii anti-pana/ Tubeless

Brand: Weldtite Model: 1946PR
Kit reparare pana de la Weldtite speciala pentru anvelope tubeless. In cutia mica de plastic gasesti pe langa instructiuni: 6 petice rotunde, un tub adeziv si 1 buc. hartie abraziva...
14,00 RON
Kit reparare pana Ventura 7 piese
Stoc epuizat
Brand: Ventura Model: 1310PR
Kit reparare pana de la Ventura. In cutia mica de plastic gasesti pe langa instructiuni:1 x petic oval (34x51mm)4 x petice (25x34mm)2 x petice rotunde (diam: 26mm)1 tub adeziv1 buc. metal abraziv1 tub de valva..
8,00 RON
Brand: Slime Model: 1360RP
Setul Slime Skabs contine un set de 6 petice autoadezive, smirghel si doua leviere din plastic, un minim necesar care nu trebuie sa lipseasca la nici o tura cu bicicleta.Producatorul de solutii anti-pana Slime este liderul mondial in domeniu oferind milioanelor de biciclisti din intreaga lume soluti..
20,00 RON
Slime Tube Sealant - solutie prevenire si reparare pene pentru roti 237ml
Stoc epuizat
Brand: Slime Model: 1211RP
Solutia Slime Tube Sealant este o solutie de prevenire si reparare pene pentru roti de motocicleta, scuter, roaba. Sigileaza pene instant. Beneficiaza de tehnologia Fibro-Seal. Nu este toxic. Dispune de instructiuni de utilizare. Se foloseste un flacon de 237ml pentru doua roti de bicicleta. (118 ml..
37,00 RON
Slime Tubeless Sealant - solutie prevenire si reparare pene pentru tubeless 177ml
Stoc epuizat
Brand: Slime Model: 1926RP
Solutia Slime Tubeless Sealant este o solutie de prevenire si reparare pene pentru cauciucuri tubeless. Sigileaza pene instant. Beneficiaza de tehnologia Fibro-Seal. Nu este toxic. Dispune de instructiuni de utilizare.Cantitate: 177ml..
39,00 RON
Brand: Slime Model: 2031RP
Solutia Slime Tyre Sealant este o solutie de prevenire si reparare pene pentru roti de motocicleta, scuter, roaba. Sigileaza pene instant. Beneficiaza de tehnologia Fibro-Seal. Nu este toxic. Dispune de instructiuni de utilizare. Se foloseste un flacon de 237ml per roata.Cantitate: 237ml..
39,00 RON
Brand: Shimano Model: X1030RP
Solutie anti pana de la Continental in flacon de 250 ml, suficienta pentru umplerea a doua camere sau anvelope de bicicleta. De ani de zile, solutia CONTINENTAL pentru etansarea anvelopelor, a înlocuit roata de rezervă în mai multe vehicule. Această tehnologie a fost acum îmbunătățită în sp..
50,00 RON
Brand: Weldtite Model: 0314RP
Produs de calitate fabricat in Marea Britanie, acesta se introduce in camera de bicicleta printr-un sistem brevetat inclus in pret.Se foloseste pentru a preveni penele de bicicleta de pana la 2 mm. In momentul in care spinul penetreaza camera, solutia in contact cu aerul de solidifica sigilind astfe..
42,00 RON
Brand: Weldtite Model: 0660RP
Sunt multe produse de tip spray pentru repararea rapida a penelor de bicicleta, dar cei care se confrunta des cu aceste probleme stiu ca te poti baza doar pe producatorii respectabili, unul dintre acestia este si Weldtite.Sprayul de 100 ml este solutia ideala cand esti in concurs si ai facut pana. N..
39,00 RON
Spray reparare pana Star bluBike TS-300 75ml
Stoc epuizat
Brand: STAR bluBIKE Model: 1681RP
Spray-ul de reparare pana Star bluBike TS-300 75ml va repara si umfla cauciucul. Contine un lichid ce va astupa gaura. Este o solutie foarte buna atunci cand n-ai unelte la dispozitie si vrei sa rezolvi rapid pana...
25,00 RON
Afişare 13 - 22 din 22 (2 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.