Menu
Your Cart

Solutie prevenire pene Continental Revo Sealand 250ml

Solutie prevenire pene Continental Revo Sealand 250ml
Solutie prevenire pene Continental Revo Sealand 250ml

Solutie anti pana de la Continental in flacon de 250 ml, suficienta pentru umplerea a doua camere sau anvelope de bicicleta.

De ani de zile, solutia CONTINENTAL pentru etansarea anvelopelor, a înlocuit roata de rezervă în mai multe vehicule. Această tehnologie a fost acum îmbunătățită în special pentru a îndeplini cerințele de utilizare la anvelopele si camerele de biciclete. Solutia RevoSealant fara amoniac, oferă etanșare de încredere pentru intepaturi și taieturi mici, fără a afecta chimic anvelopa, camera sau janta.

Poate fi folosita inclusiv in camere cu valva demontabila, precum si in anvelope tubulare(baieu). 

Eficienta la temperaturi cuprinse intre -20°C si 70°C pe o durata cuprinsa intre 4 si 24 saptamani, in functie de conditiile de utilizare si cantitatea utilizata.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
50,00 RON
  • Stock: 11
  • Model: X1030RP
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.