Menu
Your Cart

Livrare si stocuri

Livrare si stocuri

Magazinul ActiveXplore exista atat fizic cat si virtual, clientii au ocazia sa vizualizeze si sa testeze produsele prezentate. Noi lucram cu stocuri reale, peste 95% din produsele prezentate pe site-ul nostru: www.activexplore.ro sunt pe stoc si pot fi livrate imediat.

O mare parte din bicicletele comercializate de magazinul nostru sunt montate, reglate si apoi expuse in showroomul nostru situat in Botosani Str. M. Kogalniceanu nr. 1.  Pentru livrari on line bicicleta este reimpachetata si dezmembrata partial (scoatem roata fata, ghidonul, pedalele si tija de sa).

Preturile produselor afisate pe site-ul nostru:  www.activexplore.ro sunt tarife nete si includ TVA.

Pentru ridicarea produselor direct din magazinul nostru, nu exista costuri de transport

Pentru comenzile on-line care depasesc suma de 290 lei (TVA inclus), taxele de livrare sunt gratuite pentru orasele in care firmele de curierat au acoperire. Pentru celelalte localitati care nu sunt in aria de acoperire a firmelor de curierat putem trimite la cerere prin Posta Romana.

Pentru comenzile cuprinse intre 20 lei si 289 lei (TVA inclus, taxele de livrare vor fi de doar 25 lei si vor fi platite de catre cumparator.

Nu livram colete a caror valoare este sub 20 lei.

Durata de livrare din momentul plasarii comenzii pe site-ul nostru si a confirmarii stocului de catre un operator ActiveXplore, poate dura de la 24 ore la 48 ore, factori care tin in mod deosebit de firma de curierat si localitatea unde va aflati. Daca solicitati ca livrarea sa fie facuta prin Posta Romana atunci perioada de livrare poate dura pana la maxim 5 zile lucratoare.

S.C. Activ Travel S.R.L. nu se face responsabila pentru pierderea sau deteriorarea bunurilor comandate on-line pe site-ul www.activexplore.ro , rugamintea noastra este de a ne sesiza in cel mai scurt timp problemele care apar in momentul ridicarii coletului.

Pentru produsele care nu sunt temporar in stocul magazinului ActiveXplore, termenele de livrare pot dura intre 2 si 6 zile lucratoare.

Magazinul ActiveXplore isi rezerva drepul de a selecta clientii.

Momentan livrarile se fac doar pe teritoriul Romaniei.


DPD Romania este partenerul nostru pentru livrari domestice si internatioale, fiind parte a retelei internationale DPDgroup - lider european in curieratul rutier.Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.