Acest site foloseste cookie-uri iar navigarea pe acesta reprezinta consimtamantul tau. Suntem obligati sa te informam de acest fapt. Poti continua linistit. Mai multe informatii.

Pantalon scurt Northwave Lightning Kinetic concept

-20% Pantalon scurt Northwave Lightning Kinetic concept

Pentalonii Northwave cu Kinetic concept, au fosr redesenați de la zero și sunt rodul a multor ani de cercetare pentru a oferi ciclistilor entuziasti sau profesionisti, cele mai tehnologii pentru confort și performanță!

Acești pantaloni de ciclism au fost testați în toate condițiile astfel că aspecte cum ar fi respirabilitate, igienă sau dinamica mușchilor pot satisface și cel mai exigent ciclist. Punctele de frecare au fost reduse la minim, iar croiala și tipurile de materiale folosite inteligent ajută la compresia mușchilor. De fapt această denumire de Kinetic ne spune că acești pantaloni te ajută să atingi performanțe mai bune!

Bazonul a fost redesenat cu tehnologia 3D Pre-Shaped Pad Construction, astfel că poți beneficia de performanță și confort pe aceeași pantaloni.

Modelul Northwave Lightning cu tehnologia Kinetic concept sunt considerați pe bună dreptate vârful de gamă pentru pantalonii de ciclism de șosea sau cross country!

Features:
- K130 3D pre-shaped pad redefines the meaning of in-saddle ergonomics

– BioMap construction with pre-shaped panels acts in perfect synergy with the body’s natural movements

– High-compression M.I.T.I. Tech Power Zaffiro fabric with exceptional stretch and recovery power provides unique support and a longlasting fit

– Pill-free, wear-resistant M.I.T.I. Tech Power Sherwood fabric on inside leg

– Seamless thermowelded braces prevent chafing and feel softer against the skin

– Raw-cut leg cuffs with gripper fit like a second skin

– Reflective details on legs and backScrie un review

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rea           Buna

  • Producator: Northwave
  • Cod produs: 0099PAN
  • Disponibilitate: 1
  • 490,00 RON
  • 390,00 RON

Optiuni disponibile

Imaginile sunt cu caracter informativ. Produsele pot sa difere de imagini in functie de specificatii. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Tags: Pantalon scurt Northwave Lightning Kinetic concept, 0099PAN