Menu
Your Cart

Rema Tip Top

Solutie curatare Rema Tip Top 500ml
Stoc epuizat
Brand: Rema Tip Top Model: 2083LUB
Solutia de curatare Rema Tip Top este ideala pentru indepartarea uleiurilor, grasimii si noroiului. Se poate folosi pe suprafete de aluminiu, crom si otel lacuit. Aceasta solutie nu contine acid si deci nu deterioreaza suprafetele. ..
32,00 RON
Solutie curatare universala Rema Tip Top 1L
Stoc epuizat
Brand: Rema Tip Top Model: 3292LUB
Solutia de curatare Rema Tip Top universala este ideala pentru indepartarea uleiurilor, grasimii si noroiului. Se poate folosi pe suprafete de aluminiu, crom si otel lacuit, pentru scule, transmisii, motoare, tuburi, angrenaje.Cantitate: 1 litru...
40,00 RON
Spray silicon Rema Tip Top 250ml
Stoc epuizat
Brand: Rema Tip Top Model: 2975LUB
Spray-ul cu silicon Rema Tip Top 250ml previne depunerea de murdarie pe suprafete. Are efect antistatic si da stralucire suprafetelor din cauciuc, plastic si crom.Se poate aplica pe bratele de furca.Atentie! A nu se aplica pe frane!..
28,00 RON
Brand: Rema Tip Top Model: 1595LUB
Uleiul de mentenanta Rema Tip Top 250ml protejeaza piesele impotriva coroziunii. Solutia este special conceputa pentru a ajunge in locuri greu accesibile si este perfecta pentru protejarea bicicletei si nu numai pe timp de iarna. Ideal pentru protectie temporara a lantului, elementelor cromate si a ..
32,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.