Acest site foloseste cookie-uri iar navigarea pe acesta reprezinta consimtamantul tau. Suntem obligati sa te informam de acest fapt. Poti continua linistit. Mai multe informatii.

Camelbak Dart 3 l plus rezervor 1,5 l

-24% Camelbak Dart 3 l plus rezervor 1,5 l

Fondat in 1989, CamelBak este inventatorul hidratarii fata maini (free-hands inovation) iar acum este liderul sistemelor de hidratare pentru pasionatii de andrenalina, sportivi de performanta, dar si pentru militari si trupe de interventie din intreaga lume. În gama completa de echipamente CamelBak ofera ciclistilor si acest model de rucsac, CamelBak Dart, foarte popular datorita designului minimalist si practic, plus greutate redusa si pretul accesibil. Conceput pentru ture scurte si rapide, cu capacitatea de 3 litri plus un rezervor CamelBak Antidote de 1,5l are spatele prevazut cu air mash pentru o buna ventilatie, curele reglabile, semne reflectorizante si prindere pe piept.


Rucsac
Volum 3 litri plus 1,5 l rezervorul Camelbak inclus
Material 70D Diamond Clarus Air Mash
Tehnologii Air Mash 70D Diamond Clarus Antidot
Greutate 230 g
Recomandat pentru Ciclism, alergare pe poteci, drumetii scurte si rapide

Scrie un review

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rea           Buna

  • Producator: Camelbak
  • Cod produs: 2464RUC
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • 290,00 RON
  • 220,00 RON

Optiuni disponibile

Imaginile sunt cu caracter informativ. Produsele pot sa difere de imagini in functie de specificatii. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Tags: camelbak, dart, 3, l, plus, rezervor, 1, 5 l, rucsac, 2464ruc