Acest site foloseste cookie-uri iar navigarea pe acesta reprezinta consimtamantul tau. Suntem obligati sa te informam de acest fapt. Poti continua linistit. Mai multe informatii.

Rucsac Scott Urban 28 l

-31% Rucsac Scott Urban 28 l

Rucsacul Scott Urban de 28 litri este un rucsac elegant, impermeabil si incapator recomandat pentru drumetie urbana, escapade sau pentru a te deplasa la servici. Poate fi luat cu succes ca bagaj de mana pentru companiile low-cost sau poate fi folosit cu succes la partiile de ski.

Conceput din polyester 600D si 210D, cu buzunare interne, protectie din neopren pentru tableta, buzunare laterale, suport de mash pe spate impotriva transpiratiei, bretele late cu forma anatomica si sistem de prindere in tale si pentru piept.


Dimensiuni: 51 cm lungime / 18 cm grosime si 31 cm latime

Capacilatea de 28 litri.

Cunoare neagra.

Rucsac
Volum 29 litri
Material Conceput din polyester 600D si 210D, cu buzunare interne, protectie din neopren pentru tableta, buzunare laterale, suport de mash pe spate impotriva transpiratiei
Tehnologii suport de mash pe spate impotriva transpiratiei, bretele late cu forma anatomica si sistem de prindere in tale si pentru piept
Greutate --
Recomandat pentru ciclism urban, explorari urbane, bagaj de mana la avion, ski si snowboard, mers la servici

Scrie un review

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rea           Buna

  • Cod produs: 0284RUC
  • Disponibilitate: 1
  • 289,00 RON
  • 199,00 RON

Imaginile sunt cu caracter informativ. Produsele pot sa difere de imagini in functie de specificatii. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Tags: rucsac, scott, urban, 28, 0284RUC