Menu
Your Cart

Selle Italia

Sa Selle Italia X1
Stoc epuizat
Brand: Selle Italia Model: 0324SA
Saua de bicicleta Selle Italia X1 Cube se incadreaza in categoriile de sosea si MTB. Acest model este facut manual in Italia si este un model usor si confortabil pentru plimbari lungi. Are un design ergonomic materialul find ferm pentru confort maxim. Este foarte confortabila datorita spumei duble d..
50,00 RON
Sa Selle Italia X1 ergonomic
Stoc epuizat
Brand: Selle Italia Model: 0518SA
Saua de bicicleta Selle Italia X1 ergonomic se potriveste atat stilului MTB cat si celui de sosea. Este un model usor si confortabil mai ales pentru plimbarile lungi. Are un design ergonomic materialul find ferm pentru confort sporit.Dimensiuni: 280 x 135 mmGreutate: 300 grame..
70,00 RON
Sa Selle ST Kaalam Gel Flow Black
Stoc epuizat
Brand: Selle Italia Model: 2792SA
Saua de bicicletaSelle ST Kaalam Gel Flow se incadreaza in categoria seilor de confort. Materialul este din piele sintetica cu insertii de cauciuc cu nylon, cu decupaj anatomic. De asemenea dispune de suspensie elastica pentru confort sporit. Fabricat in Italia.Greutate: ~480 g..
68,00 RON
Sa Selle ST Koga Man Deluxe Flx Fec Black
Stoc epuizat
Brand: Selle Italia Model: 3263SA
Saua de bicicleta Selle ST Koga Man Deluxe Flx Fec se incadreaza in categoria seilor de confort. Materialul este din piele sintetica cu insertii de cauciuc cu nylon. Fabricat in Italia.Greutate: ~500 g..
75,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.