Menu
Your Cart

Slime

Lichid Slime antipana pentru camera bicicleta AV 473 ml
Stoc epuizat
Brand: Slime Model: 1925PR
Lichid Slime antipana 473 ml - Lichid antipana de la Slime pentru 4 roti cu camera. Compatibil doar cu ventil AV. - Solubil în apă- Nu conţine substanţe toxice- Are caracteristici ignifuge - Este fabricat din materiale ecologice- Eficienţa la pene cu obiect perforant până la 3mm.- Funcţionează bine ..
48,00 RON
Brand: Slime Model: 1360RP
Setul Slime Skabs contine un set de 6 petice autoadezive, smirghel si doua leviere din plastic, un minim necesar care nu trebuie sa lipseasca la nici o tura cu bicicleta.Producatorul de solutii anti-pana Slime este liderul mondial in domeniu oferind milioanelor de biciclisti din intreaga lume soluti..
20,00 RON
Slime Tube Sealant - solutie prevenire si reparare pene pentru roti 237ml
Stoc epuizat
Brand: Slime Model: 1211RP
Solutia Slime Tube Sealant este o solutie de prevenire si reparare pene pentru roti de motocicleta, scuter, roaba. Sigileaza pene instant. Beneficiaza de tehnologia Fibro-Seal. Nu este toxic. Dispune de instructiuni de utilizare. Se foloseste un flacon de 237ml pentru doua roti de bicicleta. (118 ml..
37,00 RON
Slime Tubeless Sealant - solutie prevenire si reparare pene pentru tubeless 177ml
Stoc epuizat
Brand: Slime Model: 1926RP
Solutia Slime Tubeless Sealant este o solutie de prevenire si reparare pene pentru cauciucuri tubeless. Sigileaza pene instant. Beneficiaza de tehnologia Fibro-Seal. Nu este toxic. Dispune de instructiuni de utilizare.Cantitate: 177ml..
39,00 RON
Brand: Slime Model: 2031RP
Solutia Slime Tyre Sealant este o solutie de prevenire si reparare pene pentru roti de motocicleta, scuter, roaba. Sigileaza pene instant. Beneficiaza de tehnologia Fibro-Seal. Nu este toxic. Dispune de instructiuni de utilizare. Se foloseste un flacon de 237ml per roata.Cantitate: 237ml..
39,00 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.