Acest site foloseste cookie-uri iar navigarea pe acesta reprezinta consimtamantul tau. Suntem obligati sa te informam de acest fapt. Poti continua linistit. Mai multe informatii.

Motip solute pentru curatat discurile de vrana

Motip solute pentru curatat discurile de vrana

Solutie puternica pentru curatarea elementelor instalatiei de franare, a carburatorului, a sistemului de injectie si a ambreiajului. Caracteristici: Se evapora repede, nu lasa reziduuri; Poate fi folosit in diverse pozitii; Indeparteaza uleiul, grasimea, mizeria de pe elementele instalatiei de franare, acizii si reziduurile de la sudura. Mod de utilizare: Aersolul trebuie sa aiba temperatura camerei. Temperatura de aplicare trebuie sa fie cuprinsa intre +5° si +30°C. Agitati bine aerosolul inainte de utilizare. Acoperiti piesele lacuite si cele din material plastic. Pulverizati pana cand murdaria este dizolvata. Resturile de murdarie rezultate trebuie tratate ca si deseuri chimice.

Scrie un review

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rea           Buna

  • Cod produs: 4364LUB
  • Disponibilitate: 3
  • 16,00 RON

Imaginile sunt cu caracter informativ. Produsele pot sa difere de imagini in functie de specificatii. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Tags: Motip solute pentru curatat discurile de vrana,