Menu
Your Cart

Termeni si conditii

Termeni și condiții

Acești termeni și condiții reprezintă un acord între proprietarul acestui site web și  se aplică tuturor utilizatorilor site-ului web www.activexplore.ro

Prezentul acord stabilește termenii și condițiile generale ale utilizării de către dumneavoastră a site-ului nostru și a oricăror produse sau servicii comercializate de noi.

Web-site-ul nostru este administrat de:

S.C. Activ Travel S.R.L / www.activexplore.ro

CUI 16578036 / J07/321/2004

Botosani. St. M.Kogalniceanu nr.1

MAGAZINUL ActiveXplore, tel.0231516608. conctact@activexplore.ro

Conturi și membri
Dacă creați un cont pe site-ul Web, sunteți responsabil pentru păstrarea securității contului dvs. și sunteți pe deplin responsabil pentru toate activitățile care apar în cadrul contului și orice alte acțiuni întreprinse în legătură cu acesta. Furnizarea de informații false de contact de orice fel poate duce la terminarea contului. Trebuie să ne anunțați imediat orice utilizare neautorizată a contului dvs. sau orice alte încălcări ale securității. Nu vom fi răspunzători pentru niciun fel de acte sau omisiuni de către dvs., inclusiv orice daune de orice natură cauzate ca urmare a unor astfel de acte sau omisiuni. Este posibil să suspendăm, să dezactivăm sau să ștergem contul dvs. (sau orice parte a acestuia) dacă constatăm că ați încălcat orice prevedere a acestui Acord sau că comportamentul sau conținutul dvs. ar duce la deteriorarea reputației și a bunăvoinței noastre. Dacă ștergem contul dvs. din motivele anterioare, este posibil să nu vă mai pute
ți reînregistra pentru serviciile noastre. Este posibil să blocăm adresa dvs. de e-mail și adresa de protocol Internet pentru a împiedica înregistrarea ulterioară.

Copiile de rezervă
Nu suntem responsabili pentru conținutul care se află pe site. În nici un caz nu vom fi trași la răspundere pentru pierderea oricăr
ui conținut de pe web-site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră exclusivă să păstrați o copie de rezervă corespunzătoare a conținutului dvs. În ciuda celor de mai sus, în anumite situații și în anumite circumstanțe, fără absolut nicio obligație, este posibil să reușim să restauram unele sau toate datele dvs. șterse la o anumită dată și la o dată când am putut crea date de rezervă pentru propriile noastre scopuri. Nu garantăm că datele de care aveți nevoie vor fi disponibile.


Modificări


Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment prezentul 
acord sau politicile sale referitoare la site-ul web sau la serviciile acestuia, care sunt afișate. Când vom face, vom revizui data actualizată în partea de jos a acestei pagini. Utilizarea continuă a site-ului web după orice astfel de modificări va constitui consimțământul dvs. pentru astfel de modificări.


Acceptarea acestor termini


Recunoașteți că ați citit acest 
acord și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestuia. Prin utilizarea site-ului sau a serviciilor sale, sunteți de acord cu termenii acestui acord. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestui acord, nu sunteți autorizat să utilizați sau să accesați site-ul și serviciile acestuia.

Produsele care se comercializează pe site-ul nostru sunt din gama biciclete, componente, accesorii și echipament biciclete și bicicliști

Plata se poate face prin transfer bancar, cash la livrare sau cu cardul online.

Pentru politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal de pe site-ul www.activexplore.ro vă rugăm să accesați acest link. 

...................................................................................................................GARANTIE SI RETURNAREA PRODUSELOR


Returnarea:


Returnarea se poate face pe orice produs doar in anumite condiții.

Timpul returnării nu trebuie sa depășească 14 zile de la data primirii coletului.

Nu primim înapoi produsele deja folosite. Ele trebuie sa fie in stare noua. Înainte de returnare coletului, trebuie sa ne contactați pe noi prin telefon la numărul 0231516608.

La returnare, cheltuielile de transport sunt suportate de către client. Rambursul se face numai după ce produsul returnat a fost analizat/ verificat de către echipa ActiveXplore.


Garantia:


Termenul de garanție pentru biciclete si cadre este de 24 luni de la data cumpărării si se refera la defecțiuni de fabricație.

Termenul de garanție pentru cadre si furci variază intre 6-24 de luni

Termenul de garanție pentru piese si accesorii pentru biciclete este de 30 zile, in funcție de garanția oferita de producător.

Pentru a beneficia de garanție, produsele trebuie însoțite de bonul fiscal sau factura fiscala emisa la cumpărarea produsului. Fără aceste lucruri se pierde garanția.

Pentru a beneficia de garanție ,cumpărătorul trebuie sa respecte instrucțiunile de folosire si normele ce trebuie cunoscute de cumpărătorii de bunuri de folosința îndelungata care se vând cu termen de garanție conform :HG786/96, 394/95.

Pentru a se putea determina cauza defecțiunii piesele trebuie analizate in service-ul din Botosani str M. Kogalniceanu nr.1. Unitatea de deservire prin care se asigura reparațiile in termenul de garanție este S.C.Activ Travel S.R.L. reprezentata prin magazinul ActiveXplore sau unității recomandate de către noi.


Garanția se refera la pese in următoarele condiții:


-cadru, furca, se schimba daca s-au rupt la sudura si nu se schimba daca prezinta urme de lovituri, defecțiuni la partea filetata, îndoirea axului.

-schimbătorul se schimba in cazul viciilor ascunse ,nu se schimba daca prezinta urme de lovituri de orice fel.

-butucul de la roata se schimba daca s-a rupt cuveta ,in cazul in care prezinta urme de lovituri, defecțiuni la partea filetata ,îndoirea axului ,atunci nu se schimba.

-pinionul, blocul de pinioane se schimba in caz de defecțiune de fabricație ,clichetul este rupt. Acesta nu se schimba daca a fost demontat , lovit sau uzat;

-sistemul de angrenare se schimba in caz de defecțiune la rulment ,nu se schimba daca prezinta urme de lovituri, defecțiuni la partea filetata a cuvetei sau a brațului de angrenare

-pedalele nu se schimba in cazul in care capătul ei prezinta urme de lovituri , sunt deteriorate sau axul este îndoit.

-maneta de frâna si schimbătorul :se schimba in cazul fisurării, crăpăturilor sau leziunilor interne si nu se schimba daca este îndoita sau are urme de lovituri.

-țeava de sa nu se schimba decât in cazul îndoirii deasupra semnului de maxim datorita inserției in cadru necorespunzătoare.


Pierderea garanției:


Garanția se pierde in cazul in care :


-bicicleta nu a fost folosita conform modului de utilizare sau întreținerea a fost defectuoasa

-defecțiunea a fost cauzata de folosirea necorespunzătoare: lovituri, suprasarcina, accidente

-reparația bicicletei a fost făcută de către o persoana neautorizata de instituția noastră

-numărul de serie al bicicletei nu corespunde (sau nu poate fi identificat cu numărul trecut in certificatul de garanție )

-certificatul si factura de cumpărare (bonul fiscal lizibil) au fost pierdute

-bicicleta se folosește pentru concursuri sau in regim de închiriere.


Garanția nu acoperă:


- janta îndoita ( „8 in roata”), descentrarea roților, pana de cauciuc, zgârieturi sau neformatatei vopselei sau a cromării .

- piesele supuse uzurii : saboții, camera, anvelopa, sa, lanț, pinion, dispozitiv angrenaj, acestea nu reprezintă piesele la care se aplica garanție pentru uzura, la aceste piese se aplica garanția doar pentru defecțiuni de fabricație.


Întreținerea bicicletei nu intra in garanție.


Reclamațiile se vor lua in considerare numai in cazul prezentării certificatului de garanție si a facturii de cumpărare.


Cauza defectării o poate aprecia numai service-ul care acorda certificatul de garanție


Reparațiile care nu intra in garanție se efectuează CONTRA COST.


In cazul in care ridicați pachetul de la curier si observați ca acesta a fost deteriorat din cauza transportului ,va rugam sa faceți reclamație in aceiași zi .Nu despăgubim /nu schimbam produsele ce au fost lovite / zgâriate in timpul transportului .Va rugam sa va uitați atent la colet in momentul primirii lui,  iar daca observați urme de lovire, de orice natura, va rugam sa consemnați imediat pe documentul de transport AWB.


DECLARATIE DE RASPUNDERE:


S.C.ACTIV TRAVEL S.R.L. prin magazinul ActiveXplore, NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA pentru accidente ,daune sau alte prejudicii rezultate in urma posesiei sau utilizării vreunuia dintre produsele pe care le -a expediat, din ORICE motiv, inclusiv următoarele (deși nu limitat la acestea):

-uz necorespunzător,

- defecte de proiectare sau producție,

- asamblare incorecta sau necorespunzătoare,

- avarii in urma expedierii sau manipulării.


Cumpărătorul si/sau utilizatorul va consimți in momentul achiziționării vreunui produs din magazinul ActiveXplore ca nu va învinovăți niciunul dintre angajații ,reprezentații ori activele S.C.ActivTravel S.R.L.

Cumpărătorul si/sau utilizatorul își va asuma întreaga responsabilitate pentru a obține si a se folosi de echipamentul de protecție necesar ,in conformitate cu recomandările producătorului. Adițional, cumpărătorul /utilizatorul va accepta ca ciclismul este o activitate inerent periculoasa din care pot rezulta accidentari serioase ,chiar moartea si va accepta sa-si însușească instruirea si super vizarea, precum si toate echipamentele de siguranța practicării acestor activități.


Fotografiile produselor afișate au caracter orientativ si pot conține accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului .Specificațiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de către furnizorii, producătorii sau reprezentații oficiali; ele pot fi modificate fără înștiințare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleași condiții se aplica si prețului produsului. Toate promoțiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului.


Aceste condiții de răspundere si garanție se pot schimba fără o notificare prealabila.


Am citit acest acord si aceasta declarație de răspundere si am înțeles in totalitate conținutul lor. Am înțeles ,de asemenea, ca aceasta reprezintă o declarație de răspundere cuprinzătoare, atât pentru persoana mea , cat si pentru copiii mei minori si pentru oricine altcineva care s-ar putea folosi de produsele achiziționate de mine de la magazinul fizic sau virtual www.activexplore.ro


Folosiți întotdeauna echipamentul de protecție adecvat ,aceasta incluzând casca , mânuși, ochelari si eventual cotiere, genunchere, armuri.


 Dați-va întotdeauna cu bicicleta in limita abilitaților voastre!


  Am luat la cunoștință si accept aceste condiții:S.C. Activ Travel S.R.L.


Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.