Acest site foloseste cookie-uri iar navigarea pe acesta reprezinta consimtamantul tau. Suntem obligati sa te informam de acest fapt. Poti continua linistit. Mai multe informatii.

Termeni si conditii

Contractul cu clientul:


S.C. Activ Travel S.R.L / www.activexplore.ro


CUI 16578036 / J07/321/2004


Botosani. St. M.Kogalniceanu nr.1


MAGAZINUL ActiveXplore, tel.0231516608. conctact@activexplore.ro


...................................................................................................................

GARANTIE SI RETURNAREA PRODUSELORReturnarea :


Returnarea se poate face pe orice produs doar in anumite conditii.

Timpul returnarii nu trebuie sa depaseasca 14 zile de la data primirii coletului.

Nu primim inapoi produsele deja folosite. Ele trebuie sa fie in stare noua. Inainte de returnare coletului, trebuie sa ne contactati pe noi prin telefon la numarul 0231516608.

La returnare, cheltuielile de transport sunt suportate de catre client. Rambursul se face numai dupa ce produsul returnat a fost analizat/ verificat de catre echipa ActiveXplore.


Garantia:


Termenul de garantie pentru biciclete si cadre este de 24 luni de la data cumpararii si se refera la defectiuni de fabricatie.

Termenul de garantie pentru cadre si furci variaza intre 6-24 de luni

Termenul de garantie pentru piese si accesorii pentru biciclete este de 30 zile,in functie de garantia oferita de producator.

Pentru a benificia de garantie, produsele trebuie insotite de bonul fiscal sau factura fiscala emisa la cumpararea produsului. Fara aceste lucruri se pierde garantia.

Pentru a benificia de garantie ,cumparatorul trebuie sa respecte instructiunile de folosire si normele ce trebuie cunoscute de cumparatorii de bunuri de folosinta indelungata care se vand cu termen de garantie conform :HG786/96, 394/95.

Pentru a se putea determina cauza defectiunii piesele trebuie analizate in service-ul din Botosani str M. Kogalniceanu nr.1. Unitatea de deservire prin care se asigura reparatiile in termenul de garantie este S.C.Activ Travel S.R.L. reprezentata prin magazinul ActiveXplore sau unitati recomandate de catre noi.


Garantia se refera la pese in urmatoarele conditii:


-cadru, furca, se schimba daca s-au rupt la sudura si nu se schimba daca prezinta urme de lovituri,defectiuni la partea filetata, indoirea axului.

-schimbatorul se schimba in cazul viciilor ascunse ,nu se schimba daca prrezinta urme de lovituri de orice fel.

-butucul de la roata se schimba daca s-a rupt cuveta ,in cazul in care prezinta urme de lovituri ,defectiuni la partea filetata ,indoirea axului ,atunci nu se schimba.

-pinionul, blocul de pinioane se schimba in caz de defectiune de fabricatie ,clichetul este rupt. Acesta nu se schimba daca a fost demontat , lovit sau uzat;

-sistemul de angrenare se schimba in caz de defectiune la rulment ,nu se schimba daca prezinta urme de lovituri , defectiuni la partea filetata a cuvetei sau a bratului de angrenare

-pedalele nu se schimba in cazul in care capatul ei prezinta urme de lovituri , sunt deteriorate sau axul este indoit.

-maneta de frana si schimbatorul :se schimba in cazul fisurarii,crapaturilor sau leziunilor interne si nu se schimba daca este indoita sau are urme de lovituri.

-teava de sa nu se schimba decat in cazul indoirii deasupra semnului de maxim datorita insertiei in cadru necorespunzatoare.


Pierderea garantiei:


Garantia se pierde in cazul in care :


-bicicleta nu a fost folosita conform modului de utilizare sau intretinerea a fost defectuoasa

-defectiunea a fost cauzata de folosirea necorespunzatoare: lovituri, suprasarcina, accidente

-reparatia bicicletei a fost facuta de catre o persoana neautorizata de institutia noastra

-numarul de serie al bicicletei nu corespunde (sau nu poate fi identificat cu numarul trecut in certificatul de garantie )

-certificatul si factura de cumparare (bonul fiscal lizibil) au fost pierdute

-bicicleta se foloseste pentru concursuri sau in regim de inchiriere.


Garantia nu acopera:


- janta indoita ( „8 in roata”), descentrarea rotilor, pana de cauciuc, zgarieturi sau neuformitatea vopselei sau a cromarii .

- piesele supuse uzurii : sabotii, camera, anvelopa, sa, lant, pinion, dispozitiv angrenaj, acestea nu reprezinta piesele la care se aplica garantie pentru uzura, la aceste piese se aplica garantia doar pentru defectiuni de fabricatie.


Intretinerea bicicletei nu intra in garantie.


Reclamatiile se vor lua in considerare numai in cazul prezentarii certificatului de garantie si a facturii de cumparare.


Cauza defectarii o poate aprecia numai service-ul care acorda certificatul de garantie


Reparatiile care nu intra in garantie se efectuiaza CONTRA COST.


In cazul in care ridicati pachetul de la curier si observati ca acesta a fost deteriorat din cauza transportului ,va rugam sa faceti reclamatie in aceiasi zi .Nu despagubim /nu schimbam produsele ce au fost lovite / zgariate in timpul transportului .Va rugam sa va uitati atent la colet in momentul primirii lui,  iar daca observati urme de lovire, de orice natura, va rugam sa consemnati imediat pe documentul de transport AWB.


DECLARATIE DE RASPUNDERE:


S.C.ACTIV TRAVEL S.R.L. prin magazinul ActiveXplore, NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA pentru accidente ,daune sau alte prejudicii rezultate in urma posesiei sau utilizarii vreunuia dintre produsele pe care le -a expediat, din ORICE motiv, inclusiv urmatoarele (desi nu limitat la acestea):

-uz necorespunzator,

- defecte de proiectare sau productie,

- ansamblare incorecta sau necorespunzatoare,

- avarii in urma expedierii sau manipularii.


Cumparatorul si/sau utilizatorul va consimti in momentul achizitionarii vreunui produs din magazinul ActiveXplore ca nu va invinovati niciunul dintre angajatii ,reprezentatii ori activele S.C.ActivTravel S.R.L.

Cumparatorul si/sau utilizatorul isi va asuma intreaga responsabilitate pentru a obtine si a se folosi de echipamentul de protectie necesar ,in conformitate cu recomandarile producatorului. Aditional, cumparatorul /utilizatorul va accepta ca ciclismul este o activitate inerent periculoasa din care pot

rezulta accidentari serioase ,chiar moartea si va accepta sa-si insuseasca instruirea si super vizarea, precum si toate echipamentele de siguranta practicarii acestor activitati.


Fotografiile produselor afisate au caracter orientativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului .Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentatii oficiali; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Toate promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului.


Aceste conditii de raspundere si garantie se pot schimba fara o notificare prealabila.


Am citit acest acord si aceasta declaratie de raspunderesi am inteles in totalitate continutu lor. Am inteles ,de asemenea,ca aceasta reprezinta o declaratie de raspundere cuprinzatoare, atat pentru persoana mea , cat si pentru copiii mei minori si pentru oricine altcineva care s-ar putea folosi de produsele achizitionate de mine de la magazinul fizic sau virtual www.activexplore.ro


Folositi intotdeauna echipamentul de protectie adecvat ,aceasta incluzand casca , manusi, ochelari si eventual cotiere, genunchere, armuri.


 Dati-va intotdeauna cu bicicleta in limita abilitatilor voastre!


  Am luat la cunostinta si accept aceste conditii:S.C. Activ Travel S.R.L.