Menu
Your Cart

Velo

Sa Velo Plush Sa Velo Plush
Stoc epuizat
Brand: Velo Model: 1906SA
Saua de bicicleta Velo Plush Speedflex AC este o sa excelenta pentru domenii competitive. Acest design permite biciclistului sa adopte o pozitie mai aerodinamica fara compromisuri in confort. Materialul este din vinil negru, cu decupaj pentru confortul prostatei si aerisire.Dimensiuni: 276 x 135 mmG..
90,00 RON
Sa Velo Plush
Stoc epuizat
Brand: Velo Model: 4192SA
Sa Velo Plush, este o sa de confort cu decupaj pe toata suprafata de mijloc. Este ideala pentru MTB si trakking, Tehnologie velo d2 foarte apreciata in randul fanilor de confort. Cu flexare dubla iti ofera un confort sporit pe orice fel de drum ...
99,00 RON
Sa Velo Pump OM
Stoc epuizat
Brand: Velo Model: 3228SA
Saua de bicicleta Velo Pump OM este o sa optimizata pentru ciclisti entuziasti. Acest design tine ciclistul usor aplecat si in acest fel distribuie greutatea in picioare si brate facand comnfortabila o tura mai lunga.  Materialul este din vinil negru, cu decupaj pentru confort si aerisire.Dimen..
117,00 RON
Sa VELO ”SPEEDFLEX BASIC” 274×146 mm
Stoc epuizat
Brand: Velo Model: 4590SA
Sa originala Velo la un pret imbatabilSina cu scalaMemory FoamSuprafata fara cusaturi ceea ce o face foarte confortabilaO-Zone Base CutDimensiuni 274 x 146 mmGreutate 312 grame..
64,00 RON
Afişare 13 - 16 din 16 (2 pagini)
Te informam ca utilizam cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati functionalitatea website-ului si implicit experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest site iti exprimi acordul cu privire la acest fapt. Afla mai multe despre politica noastra de confidentialitate accesand Politica de Confidentialitate.